Skip to content Skip to footer

Voor deze apps moet je een goede telefoon hebben

Je twijfelt over de aanschaf van een nieuwe telefoon. Eigenlijk ben je niet van plan om honderden euro’s uit te geven aan een nieuwe smartphone. Toch twijfel je of je er spijt van gaat krijgen als je te weinig geld eraan uitgeeft. Voor bepaalde apps moet je namelijk een goede telefoon hebben. Het is de vraag of je van deze apps gebruik maakt. Dit kan je zelf het beste beoordelen als eigenaar van de telefoon. Een aantal apps hebben we voor je op een rijtje gezet.

Clash of Clans

Ben je dol op gamen op je smartphone? Eigenlijk heb je voor de meeste spelletjes een goede telefoon nodig. Je batterij en processor krijgen het flink te verduren. Neem bijvoorbeeld het spel Clash of Clans. Voor een smartphone game ziet het spel er schitterend uit. Maar om het een beetje smooth te laten lopen op je smartphone heb je gewoon een goede telefoon nodig. Dit is niet alleen zo met Clash of Clans, maar ook met andere grote spellen die je op je telefoon wilt spelen.

Screenshot clash of clans

Video poker op je telefoon

Je kan ook een spelletje op je telefoon spelen waarbij je flink wat geld kan winnen. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om te gamen. Een manier om dit te doen is met een potje video poker. Bij videopoker kan je online geld inzetten en spelen tegen andere spelers. Het kost flink wat data en een aardige processor om het spel te draaien, maar dan krijg je ook wat. Het is zeker weten de moeite waard om hiervoor een goede telefoon aan te schaffen. 

Video poker

Photo Editor van Avery

Maak je graag mooie foto’s op je telefoon? En wil je ze daarna ook meteen bewerken voor je ze op Instagram post? Dan vraagt dit best veel van je smartphone. Photo Editor van Avery is een handige app om je foto’s te bewerken. Het nadeel is wel dat de editor een hoop van je telefoon vraagt. De app is ook een flinke data slurper. Zorg er dus voor dat je ook een aardige databundel hebt als je van deze app gebruik maakt.

Fortnite

Ben je een enorme Fortnite fan? Dan werd je natuurlijk enthousiast toen je hoorde dat het spel naar je smartphone komt. Het spel is volledig gratis te spelen en flink wat spelers zijn fan van het spel. Het nadeel is wel dat je er een goede telefoon voor nodig hebt. Je moet tenslotte wel een beetje uit de voeten kunnen met je smartphone om Fortnite te spelen en het is fijn als je niet constant last hebt van een vastlopend toestel. Een leuk spel, maar je telefoon moet er wel klaar voor zijn.

Fortnite smartphone

Minecraft

Opnieuw staat er een populair spelletje in ons lijstje. Minecraft is het bekende blokkenspel dat ook op de Android en iPhone te spelen is. Het nadeel is dat het een zwaar spelletje is vooral als je alle content wilt gebruiken. Als je een goede telefoon in je bezit hebt kan je exact hetzelfde spel spelen als op de PC. Zo heb je altijd Minecraft in de buurt.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.