Wij laten zien dat technologie voor iedereen haalbaar en makkelijk is.

Pctipvandedag.nl heb ik ruim 14 jaar geleden opgericht vanwege de grote vraag naar ICT-oplossingen. Als servicedesk engineer en systeembeheerder bij DPG Media (o.a. Nu.nl, Algemeen Dagblad en Volkskrant) kreeg ik steeds dezelfde vragen van werknemers, bijvoorbeeld over Microsoft Office en kantoorautomatisering. Er is toen een lampje gaan branden en een zaadje geplant. Uiteindelijk is vanuit deze expertise pctipvandedag.nl ontstaan. In 2008 is de website live gegaan en inmiddels niet meer weg te denken als belangrijke informatiebron op het gebied van tech.

Tips gegeven
0 +
Pagina weergaves 2022
0 k
Bezoekers per dag (2022)
0 +
Inzet
0 %

Onze evolutie

Je wordt niet zomaar een van de grootsten: na meerdere omvangrijke websiteveranderingen, indexering in Google én nieuwe ontwerpen werd Pctipvandedag wat het vandaag de dag is: een sterke speler in zijn veld. Op dagelijkse basis voorzien we ruim 60.000 tot 80.000 bezoekers per maand van informatie en interessante kennis op het gebied van technologie. Inmiddels bespreken we naast pc’s en laptops, al jaren o.a. ook apps, smartphones, veiligheid, en meer. Zowel soft- en hardware komt aan bod. Tijden veranderen en wij dus ook. Zo vind je ook regelmatig tips en uitleg over bitcoins, vernieuwde privacy-opties of DigiD.

Vanwege de enorme groei die pctipvandedag.nl heeft doorgemaakt is met vele freelancers gewerkt maar inmiddels heb ik twee vaste collega’s. Dit team van tech-redacteurs heeft een echte passie voor technologie. Alle drie hebben we ons eigen expertise en invalshoek. Met onze kennis en een luchtige toon zorgen we ervoor dat Pctipvandedag.nl een website is voor jong en oud.

Wij hebben samengewerkt 🙂

ptvdd-samenwerkingen.jpg

Voortdurende ontwikkeling

Wij zijn constant in beweging om PTVDD nóg sterker te maken. Onze ontwikkeling is nooit klaar. Het uitgangspunt blijft echter altijd hetzelfde: technologie bereikbaar maken voor iedereen door tips en uitleg. Dit doel is het allerbelangrijkste voor ons. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt en nog gaan bereiken.

Ondanks onze naam draait pctipvandedag.nl allang niet meer slechts om pc’s. We laten dit zien met ons nieuwe logo en stappen nu vaker over op het gebruik van ‘PTVDD’ in plaats van pctipvandedag.nl. In ons logo is de volledig uitgeschreven naam niet weggehaald in verband met herkenbaarheid.

Ons team

Liefhebbers van tech

Martijn

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Astrid

Astrid

Ik weet nog goed hoe ik op jonge leeftijd zat te prutsen met HTML om een klein online dagboek wat op te leuken met roze kleurtjes. Taal, tekst en technologie horen bij mij. Soms lijken de nieuwste snufjes uitdagend, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om hieraan plezier te beleven. Mijn grootste interesses liggen bij Apple, coderen, apps en gadgets.

Rutger

Rutger

Al van jongs af aan ben ik geinteresseerd in alles wat met technologie te maken heeft, vooral computers en gamen. Ik vind het leuk om op een simpele manier zaken uit te leggen en erover te schrijven.

Scroll naar boven