Samenwerken

Pctipvandedag.nl is één van de grootste blogs op het gebied van ICT, computers, software en internet. Op onze blog publiceren wij dagelijks relevante en nuttige artikelen, die gebruikers helpen om problemen en vragen rondom computers, software en internet op te lossen. Wij geven tips over het verbeteren van de snelheid van een computer, het verwijderen van accounts, het beveiligen van je devices en ga maar door. Het is onze missie om iedere internetgebruiker te helpen met waardevolle tips en artikelen.

Wij ontvangen maandelijks circa 100.000 bezoekers, voornamelijk vanuit Google. Door ons grote bereik en onze grote autoriteit is het voor adverteerders een uitstekende kans om onder de aandacht te komen bij een waardevolle doelgroep. Op Pctipvandedag.nl is het mogelijk om op verschillende manieren te adverteren. Wij bieden mogelijkheden voor onder andere:

 • Advertorials gerelateerd aan ICT, internet, computers, elektronica, apps, computersystemen en software.
 • Reviews van producten en software.
 • Banner advertenties.
 • Gastblogs voor ICT, internet, computers, elektronica, apps, computersystemen en software.

Onze ICT en computer blog wordt op regelmatige basis gebruikt door verschillende marketingbureaus, om hun klanten via Pctipvandedag.nl te promoten. Ook worden wij gevraagd door winkels en fabrikanten om producten te reviewen en hierover een artikel te publiceren op ons platform.

Advertorials op Pctipvandedag.nl

Voor advertorials bieden wij diverse mogelijkheden. Zo is het voor advertorials mogelijk om links naar de adverteerder op te nemen in een artikel dat gepubliceerd wordt. Hierdoor kunnen adverteerders direct verkeer vanuit Pctipvandedag.nl ontvangen en wordt bijdragen aan de online vindbaarheid van adverteerders. Voor de advertorials op onze blog stellen wij een aantal eisen, zo is het van belang dat:

 • Alle gepubliceerde artikelen kwalitatief zijn, zodat deze ook daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben voor onze lezers.
 • De gepubliceerde artikelen relevant zijn aan de onderwerpen waarover onze redactie schrijft.
 • Er maximaal één uitgaande link per artikel wordt opgenomen, om zo te voorkomen dat de advertorials als spam worden beschouwd door onze bezoekers.

Bij interesse in een advertorial kun je het onderstaande formulier invullen. Hierna zullen wij de prijzen voor een advertorial toesturen en de wensen van de adverteerder afstemmen.

Blogs op Pctipvandedag.nl

Naast een advertorial is het ook mogelijk om een blogplaatsing op Pctipvandedag.nl te realiseren. Ook voor de blogplaatsingen is het van belang dat:

 • Het unieke content betreft.
 • De content die gepubliceerd wordt kwalitatief is en toegevoegde waarde heeft.
 • De content die gepubliceerd wordt aansluit op de doelgroep en bezoekers van Pctipvandedag.nl.
 • Er maximaal één uitgaande link per blogpost in een artikel kan worden opgenomen, om te voorkomen dat een bezoeker de blogpost als spam aanziet.

Voor de publicatie van een blog op Pctipvandedag.nl kun je onderstaand formulier invullen. Zo kunnen wij de wensen afstemmen en zullen wij de prijzen per e-mail toesturen.

Product reviews op Pctipvandedag.nl

Naast blogs en advertorials bieden wij ook de mogelijkheid om een product review te krijgen op Pctipvandedag.nl. Dit is een uitstekende gelegenheid om een fysiek product, een software product of een dienst onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep. Bovendien zal een product review op Pctipvandedag.nl bijdragen aan de autoriteit en de betrouwbaarheid van het product. Alle product reviews die wij uitvoeren, worden uitgevoerd door onze eigen redactie. Hierover zal een eerlijk artikel geschreven worden met alle bevindingen (positief en negatief) van onze redactie. Voor het aanvragen van een product review kun je onderstaand formulier invullen. Hierna zullen wij aanvullende informatie toesturen voor de realisatie van de product review.

Zelf een idee voor een samenwerking?

Heb jij zelf een idee voor een leuke samenwerking? Daar staan wij ook voor open. Neem gerust contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar een samenwerking.