Skip to content Skip to footer

Tool om online visitekaartjes te maken

Als je ondernemer bent, regelmatig een evenement organiseert of omdat je het gewoon noodzakelijk vindt laat je visitekaartjes maken. Op die manier heeft de ontvanger steeds al je contactgegevens bij de hand en ben je constant bereikbaar. Visitekaartjes laten maken is niet moeilijk en met behulp van de online editor ontwerp je gewoon je eigen visitekaartje. Logisch ook, want het visitekaartje moet uiteraard bij je passen.

Kies voor een kaartje dat aansluit bij je persoonlijkheid

Kies voor een professioneel visitekaartje en maak eerst een keuze uit liefst vijf formaten, zeven soorten materiaal en zeven manieren van afwerking. Kies steeds dat wat aansluit bij jouw persoonlijkheid. Ben je ingetogen en rustig? Kies dan voor een meer sober ontwerp van je visitekaartje. Overigens kun je in het kader van het milieubewustzijn prima kiezen voor gerecycled papier. Met andere woorden: kies voor die uitstraling die ook echt bij je past.

Kies voor een staande of liggende uitvoering

Je kunt heel simpel je kant-en-klare ontwerp aanleveren waarna er zo snel mogelijk gedrukt wordt. Je moet alleen de hoeveelheid visitekaartjes nog even doorgeven. Het kan echter zijn dat je geen ontwerp hebt. In dat geval helpt de online editor je door het proces heen en ontwerp je de visitekaartjes zelf. Je kiest voor een basis, premium of premium mat uitvoering en bepaalt of je een staand of liggend ontwerp wilt, en zo loodst de editor je gemakkelijk door het ontwerpproces heen. Ook nu geef je de oplage door en heb je vaak binnen enkele dagen een prachtig visitekaartje thuis. Dan is het nog wel zaak ze uit te delen, want daar zijn ze voor gemaakt uiteraard. Wees niet zuinig met je visitekaartje, elk uitgedeeld kaartje kan je namelijk iets opleveren.

Online een staand visitekaartje maken

Nog steeds scoren ondernemers met reclamedrukwerk

Behalve visitekaartjes kun je ook met de andere aangeboden vormen van reclamedrukwerk als ondernemer nog steeds scoren. Meest verkochte product is nog steeds de flyer, maar ook met een brochure of magazine, een krant en posters en spandoeken maak je nog steeds de best denkbare reclame. Wie zegt dat offline marketing ouderwets is, heeft het dan ook helemaal mis. Het feit dat we nog steeds elke week heel veel folders op de deurmat vinden spreekt wat dat betreft boekdelen, want nog steeds scoren ondernemers met deze wijze van reclame maken. Het combineren van offline en online reclame is de beste manier van reclame maken.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.