Home Componenten Ontwerp je eigen telefoonhoesje eenvoudig via deze site

Ontwerp je eigen telefoonhoesje eenvoudig via deze site

Zelf telefoonhoesje ontwerpen

Kan jouw telefoon wel een nieuw beschermhoesje gebruiken of heb je een origineel cadeau nodig? Een uniek telefoonhoesje kun je eenvoudig zelf ontwerpen. Op de site van MyTrendyPhone creëer je in no time een persoonlijk telefoonhoesje met jouw eigen gekozen foto. We vertellen je alles wat je moet weten wanneer je zelf een telefoonhoesje wilt ontwerpen.

Een persoonlijk telefoonhoesje ontwerpen

Door zelf een telefoonhoesje te ontwerpen met jouw foto, draag je altijd een zichtbare herinnering met je mee. Denk aan een leuke vakantiefoto of een grappige foto van je huisdier. Zo’n herinnering is natuurlijk ook heel geschikt om cadeau te geven aan een vriend of familielid. Zelf een telefoonhoesje ontwerpen is misschien niet zo moeilijk, maar hiermee laat je toch zien dat je moeite hebt gedaan om een persoonlijk cadeau te maken. Voor een uniek en persoonlijk telefoonhoesje ben je doorgaans iets meer dan twintig euro kwijt.

Hoe werkt het?

Een groot voordeel is dat een telefoonhoesje ontwerpen erg simpel is op MyTrendyPhone. Verstand van design is niet nodig, iedereen kan in korte tijd zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Het enige dat je nodig hebt is een leuke afbeelding. Op de website moet je eerst jouw apparaat selecteren, waarbij je kiest uit een telefoon, tablet of gadget. Vervolgens geef je aan welk merk en model je zoekt. Ook maak je een keuze voor het type hoesje dat bij jouw telefoon past, bijvoorbeeld een harde cover of juist een TPU case. Welk merk je ook nodig hebt, de prijs voor de telefoonhoesjes blijft natuurlijk gelijk.

Kies een foto van kwaliteit

Waar je op moet letten bij het ontwerpen van je telefoonhoesje, is de kwaliteit van de foto die je uitkiest. Je hebt een foto in jpg- of png-formaat van minimaal 1200 pixels nodig. Weet je niet zeker wat de kwaliteit van jouw foto is? Geen zorgen, je krijgt bij het uploaden vanzelf een melding wanneer de afbeelding te klein is. Wanneer je een goede foto hebt geüpload, zie je meteen in beeld hoe deze precies op het telefoonhoesje zal komen te staan. Zo kun je direct checken of het belangrijke deel van de foto niet wordt geplaatst waar de opening van je camera zit.

Pas de foto naar wens aan

Je kunt een van je eigen foto’s gebruiken voor je telefoonhoesje, maar je kunt ook kiezen voor een andere afbeelding die je mooi vindt. Let er dan wel op dat de afbeelding rechtenvrij moet zijn. Heb je de juiste afbeelding gekozen en geüpload? Dan kun je de foto eenvoudig aanpassen naar jouw wens. Door middel van handige schuifbalkjes kun je foto bijvoorbeeld roteren en vergroten of juist verkleinen. Zo pas je het telefoonhoesje dus helemaal aan naar jouw smaak.

Andere accessoires ontwerpen

Behalve telefoonhoesjes of tablethoesjes zijn er nog allerlei andere accessoires die je online kunt ontwerpen. Denk aan een powerbank, een draadloze oplader, een USB-stick, of een telefoonring. Alles is verkrijgbaar met jouw eigen foto erop, zodat je altijd met originele gadgets rondloopt.

Avatar of martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.