Skip to content Skip to footer

In je Youtube-kijkgeschiedenis zien welke video’s je 10 jaar geleden bekeek: zo doe je dat

In een nostalgische bui of een plotselinge herinnering aan een video die je jaren geleden op Youtube hebt gezien? Je Youtube-kijkgeschiedenis vinden is niet zo lastig, maar hoe vind je video’s die je meer dan 10 jaar geleden op het Amerikaanse kanaal hebt bekeken? We geven je een handige tip.

Google: Mijn activiteit

Snel scrollen door filmpjes die je de afgelopen dagen of weken hebt gekeken is niet zo’n probleem. Hiervan vind je relatief makkelijk de geschiedenis. Maar video’s van járen geleden zijn wat lastiger, zeker als je niet meer precies weet wanneer exact en in welk jaar je iets heb gecheckt. Daarom is er ‘Mijn activiteit’ van Google.

  • Voer vervolgens de periode in waarin je wil zoeken. Dit kan je ruim nemen als je niet zo goed weet wanneer je de video zag.
  • Druk op OK
  • Scroll vervolgens naar beneden om het ‘Google-product’ te kiezen, in dit geval Youtube, en klik Toepassen

Youtube-kijkgeschiedenis

Nu krijg je je hele Youtube-kijkgeschiedenis te zien! Je kunt ervoor kiezen ook gebruik te maken van Je activiteit doorzoeken. Als je die combineert met de zelfgekozen data en Google-product (Youtube dus) zit je helemaal goed.

Ik zat nog niet op Youtube 10 jaar geleden maar wel in 2015 (en wat eerder al). Met bovenstaande stappen kan ik zien wat ik deze maand 7 jaar geleden bekeek. Blijkbaar was ik fan van zangeres Lily Allen. Oh, de nostalgie.

Youtube-kijkgeschiedenis van redacteur uit oktober 2015 met videos van lily allen

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.