Skip to content Skip to footer

Trend: een Popsocket voor je telefoon

Het gebruik van Popsockets voor je smartphone is een van de nieuwste trends onder mobiele telefoongebruikers. Wat is een Popsocket eigenlijk en welke voordelen hebben deze accessoires voor smartphone gebruiker? Gaat het hier om een hype die binnenkort weer overwaait of zijn Popsockets een blijvertje?

Wat zijn Popsockets eigenlijk?

Popsockets lijken op een soort uitklapbare, harmonica-achtige knop, die op de achterzijde van mobiele telefoons worden aangebracht. Het is een rage bij tieners en ook beroemdheden zoals Gigi Hadid, Jared Leto en Serena Williams zijn er mee gespot. Deze buttons kunnen uitgetrokken worden, waardoor ze een soort handgreep vormen waarmee de smartphone gemakkelijker vastgehouden kan worden. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een leuke selfie wilt maken. Popsockets zorgen ervoor dat je op die momenten je toestel stabiel en stevig in je hand kunt houden.

Popsocket in verschillende kleuren en soorten
Popsockets zijn er in verschillende kleuren en patronen.

De voordelen van Popsockets

Popsockets hebben meerdere voordelen, als je deze accessoires op je smartphone plaatst. In de eerste plaats, zoals net al is gemeld, zorgt een Popsocket voor een stabiele handgreep die je helpt om je smartphone goed vast te kunnen houden. Dit is handig voor jezelf, maar ook voor je kinderen die geneigd zijn om hun telefoon eerder te laten vallen.

De Popsocket leent zich daarnaast ook perfect om een leuke selfie te kunnen maken. Dat heeft er ook direct voor gezorgd dat de selfiesticks overbodig zijn geworden. Met een Popsocket heb je dus altijd een standaard bij de hand en is het zeer eenvoudig om de telefoon in een horizontale stand neer te leggen. Dat maakt een Netflix serie of Youtube video kijken wel erg verleidelijk!

Dat een Popsocket een multifunctionele gadget is, bewijst wel dat het ook aangebracht kan worden op een tablet. En wil je dat jouw oordopjekabels niet meer in de weg zitten? Wikkel ze gewoon om je Popsocket, dat voorkomt in de knoop zittende oordopjes. Wist je trouwens dat dit de reden is waar Popsockets ooit voor zijn bedacht?

Een blijvertje of niet meer dan een hype?

Gezien de vele voordelen van Popsockets lijkt het erop dat deze accessoires echte blijvertjes zijn. Vooral de variatiemogelijkheden, de multifunctionaliteit, het gebruiksgemak en de lage kosten doen vermoeden dat Popsockets nog jarenlang trending blijven.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.