AppsOnline broker review: Vestle

Online broker review: Vestle

Door de recente toename aan populariteit in online beleggen is deze meer verspreid dan ooit. Of het nu de manier was waarop de GameStop-situatie de sociale mediasfeer op Reddit overlapte en de aandacht trok van mensen die anders geen interesse in de financiële markten zouden hebben, of het feit dat we meer tijd thuis doorbrengen dankzij de pandemie en op zoek zijn naar nieuwe activiteiten om aan deel te nemen via onze smartphones, het online handelen in CFD’s beleeft zeker een toename aan populariteit.

In tegenstelling tot sociale media-apps is online beleggen echter niet gemakkelijk onder de knie te krijgen en brengt het zowel kansen als risico’s met zich mee. Bij het kiezen van een broker voor het beleggen in aandelen, valuta’s, ETF’s en cryptocurrencies in de vorm van CFD’s via app-gebaseerde platforms, is het belangrijk om je in te lezen en een broker te vinden die onderwijs aanbiedt, zodat je de ins en outs kunt leren voordat je je geld erop zet.

Vandaag zullen we wat dieper in gaan op Vestle, een toonaangevende Europese gereguleerde broker die zich onderscheidt door een aantal redenen, van het aanbieden van een grote verscheidenheid aan CFD instrumenten tot een educatief programma dat beleggers in het middelpunt plaatst met een trading coach. Klaar om meer te leren? Laten we beginnen.

Voor wie is Vestle?

Vestle richt zich op beleggers van alle ervaringsniveaus en geeft degenen die nog aan het leren zijn een kans om de basis van CFD’s en de werking van de financiële markten te leren, maar biedt ook degenen met jarenlange handelservaring een gestroomlijnd, betrouwbaar handelsplatform dat is uitgerust met een verscheidenheid aan analyse-instrumenten.

Het platform

Het Vestle handelsplatform is door een intern team van de grond af aan op maat gemaakt en gebaseerd op feedback van echte beleggers. Het eindresultaat is een intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is en een grote verscheidenheid aan tools en functies aanbiedt, waaronder marktalerts en handelssignalen, gedetailleerde analysegrafieken die het verleden en live prestaties van elk instrument tonen, technische analysefuncties met één druk op de knop en ingebouwde risicomanagementtools zoals Stop Loss- en Take Profit Orders.

En als we “platform” zeggen, bedoelen we eigenlijk “platformen”, want beleggers bij Vestle kunnen kiezen uit het traditionele webgebaseerde desktopplatform of het mobiele platform, beschikbaar voor smartphones en tablets, dat alle functies van de desktopversie bevat, zodat u altijd en overal transacties kunt openen, sluiten en controleren. 

Gratis onderwijs

Naast alle functies die we zojuist hebben genoemd, geeft het Vestle handelsplatform u toegang tot de enorme bibliotheek van educatieve middelen, beschikbaar voor elke klant zonder extra kosten. Voordat u wilt beleggen in aandelen, valuta’s, ETF’s en cryptocurrencies in de vorm van CFD’s via de app, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een solide begrip hebt van hoe CFD’s werken, u bent daarvoor hier op de juiste plek. Of u nu op zoek bent naar meer informatie over de financiële markten of antwoord wilt op een specifieke vraag: Wat is Bitcoin?

U vindt het antwoord bij Vestle door middel van verschillende informatiebronnen/tools waaruit u kunt kiezen, van gedetailleerde handelsgidsen tot instructieve artikelen en nieuwsupdates over de laatste actuele gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op de prijzen van de vele aangeboden instrumenten. Er zijn ook videolessen die duidelijk en gemakkelijk uitleggen hoe CFD beleggen werkt, evenals een groot aantal andere onderwerpen.

Maar hét kenmerk van Vestle’s educatieve aanbod is de kans om een 1-op-1 trainingssessie te hebben met een live trading coach die u kan helpen uw vaardigheden in uw eigen tempo te ontwikkelen. De kans om te communiceren met een trading coach die uw taal spreekt is van onschatbare waarde voor elk type trader, van degenen die nog in de leerfase zitten tot doorgewinterde traders die alleen maar hulp nodig hebben bij het werken op het platform.

Grote verscheidenheid aan instrumenten

Als er iets is waar Vestle goed in is, dan is het dat het haar publiek kent. Geen één belegger is hetzelfde, en Vestle begrijpt dat als het gaat om het opbouwen van een portefeuille, het allemaal draait om keuzes. Daarom kunnen klanten van Vestle kiezen uit een grote verscheidenheid aan CFD-instrumenten, waaronder aandelen van de huidige topbedrijven zoals Amazon, Apple, Tesla, Samsung en meer, grondstoffen zoals olie, goud, zilver en koffie, toonaangevende wereldwijde indexen zoals de US 500 (die de S&P 500 volgt), de Germany 30 (die de Duitse DAX volgt), de UK 100 (die de FTSE 100 volgt), en nog veel meer, een brede selectie van toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple, een dynamische reeks ETF’s waaronder de Gold Trust en Global Cannabis, en een groot assortiment valutaparen zoals onder andere EUR/USD, USD/JPY, GBP/EUR. Kortom, er is genoeg om uit te kiezen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Als het gaat om het beleggen in aandelen, valuta’s, ETF’s en cryptocurrencies in de vorm van CFD’s via de app, is veiligheid en beveiliging alles, en Vestle neemt de veiligheid van haar klanten zeer serieus. Met een licentie op zak, en gereguleerd in Europa, werkt Vestle met een hoge standaard van kwaliteit en integriteit om de veiligheid van klanten vanaf het begin te waarborgen. Als u vragen heeft over veiligheid in de online handelsarena, staat het klantenserviceteam van Vestle voor u klaar.

Aanwezigheid op social media

Tegenwoordig kunt u veel te weten komen over de bedrijven waarmee u contact heeft door de inhoud die ze op social media plaatsen. Vaak volgen mensen de pagina van een bedrijf al lang voordat ze zich aanmelden. Bij Vestle doen we ons best, ook al zitten we in de financiële technologie, om een pagina te onderhouden die zowel leuk als informatief is, met een constante stroom van relevante informatie.

Van recent nieuws over een bepaald financieel instrument tot het laatste nieuws over Bitcoin of een leuk feitje, zoals de verjaardag van Albert Einstein. Het doel van een goede social media pagina is om klanten betrokken te houden en hen een groter beeld te geven van de financiële markten, zodat ze aan het eind van de dag beter geïnformeerde handelsbeslissingen kunnen nemen.

Het komt neer op

Vestle’s missie is om beleggers alle hulpmiddelen en ondersteuning te bieden die zij nodig hebben om met vertrouwen te beleggen. Van gratis educatief materiaal tot uitstekende klantenondersteuning. Wanneer u zich aanmeldt bij Vestle, kunt u er zeker van zijn dat zij uw belangen ter harte nemen.

Vestle (voorheen handelend onder de naam iFOREX) is een handelsnaam van iCFD Limited, die door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) is gelicenseerd en gereguleerd onder vergunningnummer 143/11. Het materiaal in dit document zijn gecreëerd in samenwerking met Vestle en mag op geen enkele wijze worden uitgelegd, expliciet noch impliciet, direct noch indirect, als beleggingsadvies of als aanbeveling of suggestie voor een beleggingsstrategie met betrekking tot een financieel instrument, op welke manier dan ook. CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 71.95 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder.

Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Let op: berekeningen van in het verleden behaalde resultaten kunnen de futures vertegenwoordigen en niet de onderliggende waarde. Volledige disclaimer: https://www.vestle.nl/legal/analysis-disclaimer.html

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week