Skip to content Skip to footer

Online administratie was nog nooit zo makkelijk

Veel ondernemers zien er toch altijd een beetje tegen op; de administratie. Daarom kwam WeFact met online facturatie software speciaal ontwikkeld voor hen. Een gebruiksvriendelijk programma om eenvoudig facturen mee te kunnen maken en versturen maar ook je inkoopfacturen gemakkelijk in bij te houden. Zodat je een actueel inzicht hebt in je geldstroom en voorzien bent van een hands-on administratie. Een extra pluspunt is dat het gekoppeld kan worden aan het boekhoudpakket van je accountant! Lees meer over de gemakken van WeFact in de rest van dit artikel.

Offertes online laten accepteren

Een offerte uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer terugsturen. Het blijkt vaak een drempel voor een potentiële klant. Niet omdat ze niet enthousiast zijn, maar simpelweg vanwege de handelingen. WeFact neemt deze drempel weg door met je online offerte een link mee te sturen om de klant online akkoord te laten gaan met de offerte. Snel en simpel eerder je opdracht binnen! 

Facturen versturen met betaallink

De online facturatie software zorgt ervoor dat gemakkelijk gemaakte fouten zoals verkeerde btw-optellingen, factuurnummers die elkaar niet opvolgen en niet kloppende totalen verleden tijd zijn. Berekeningen worden automatisch gedaan en factuurnummers worden automatisch toegekend bij het versturen van je factuur. Een mooie bijkomstigheid is dat je een online betaallink voor bijvoorbeeld iDEAL kan meesturen. Dit biedt je klant de mogelijkheid om snel en correct je factuur te betalen. 

Maak een koppeling met je accountant

Om de digitale straat compleet te maken koppel je met het boekhoudpakket van je accountant. Zo worden je verkoop- en inkoopfacturen dagelijks doorgezet naar het boekhoudpakket van je accountant. Dat is nu slim ondernemen; sneller schakelen dankzij eenvoudige tools.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.