Internet Meerdere Instagram accounts aanmaken

Meerdere Instagram accounts aanmaken

Het hebben van meerdere Instagram accounts is heel normaal. Zo kan je een bedrijven account aanmaken of bijvoorbeeld een account om foto’s van je hobby te laten zien. Het is allemaal heel handig, maar hoe maak je een extra account aan? En hoe kan je dan makkelijk switchen?

Account toevoegen

Om een account toe te voegen ga je naar de instellingen toe. Hier kom je door rechtsboven bij je account pagina te klikken en vervolgens zie je onderaan de instellingen staan. Door hierop te klikken en naar beneden te scrollen, krijg je de optie ‘Account toevoegen’. Hier maak je op dezelfde manier als je al eerder hebt gedaan voor je bestaande account, nog een account aan. Je kan maximaal vijf accounts beheren via Instagram.

Extra account toevoegen instagram

Switchen tussen accounts

Er zijn verschillende manieren waarop je kan switchen tussen je Instagram accounts. Voor beide manieren start je op je profielpagina. Voor de eerste manier houd je rechtsonder ingedrukt, waardoor je accounts zichtbaar worden. Klik nu het account aan welke je wilt gebruiken. De tweede manier die je kan gebruiken is om linksboven op je gebruikersnaam te klikken. Ook hier worden je accounts zichtbaar en kun je switchen van account.

Lees: Instagram account verwijderen

Avatar of veerle
Veerle
Tech lijkt moeilijk, maar door trial-and-error lukt het mij altijd het leven aangenamer te maken met mijn smartphone en laptop. Het schrijven van teksten en verhalen is altijd al mijn passie geweest en zo is er een leuke combinatie ontstaan. In jip-en-janneketaal leg ik graag alles uit over je smartphone, tablet en computer.

Recente tips

Populair deze week