InternetInternetbeveiliging van Ziggo

Internetbeveiliging van Ziggo

De internetbeveiliging van Ziggo is een serieuze en goed geteste virusscanner. Deze is in het verleden getest door de Consumentenbond en kwam er beter uit dan Symantec Norton Virusscanner! Een virusscanner is tegenwoordig onmisbaar met alle online bedreigingen. Voor een enkele computer ben je (als je even zoekt) voor 20 euro per jaar voorzien van een echt goede virusscanner. Maar wist je dat je als klant van Ziggo recht hebt op gratis virusscanner software van F-Secure op 1 computer?

Ziggo Beveiliging instellen

Wil je deze scanner installeren? Neem onderstaande stappen om de gratis beveiliging voor je pc op je computer te installeren:

  1. Ga naar de website van Ziggo
  2. Log in op de site door rechtsboven te klikken op Mijn Ziggo – Inloggen
  3. Kies bovenaan voor Producten en vervolgens Internet
  4. Druk op Beveiliging instellen en dan Safe Online instellen
  5. Voeg een apparaat toe en doorloop de stappen
Apparaat instellen ziggo virusscanner
Apparaat instellen voor gratis Virusscanner van Ziggo

Wil je geen gebruik maken van Ziggo virusscanner? Druk op onderstaande knop voor een overzicht van gratis virusscanners.

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week