Skip to content Skip to footer

Waarom de Google Pixel 7 de ideale telefoon is

Kan jouw huidige telefoon echt niet meer? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen en voor een nieuw toestel te gaan. Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan zijn je mogelijkheden eindeloos. Wil je graag beschikken over een gloednieuwe telefoon? Dan is de Google Pixel 7 misschien wel perfect voor jou. Waarom dit toestel de ideale telefoon is? Wij hebben een aantal goede redenen verzameld!

Het display

Een van de redenen om deze telefoon te kopen, is omdat het een fijne display heeft. Het toestel heeft een 6,3-inch OLED-display. Niet alleen levert het scherm heel scherp beeld met levendige kleuren, ook de snelheid en responsiviteit van het display zijn grote pluspunten. Hierdoor is het namelijk mogelijk om zonder problemen te appen, te gamen of een serie te kijken. Het scherm van de Google Pixel 7 wordt automatisch aangepast qua helderheid.

De fantastische camera’s

Een andere goede reden om voor de Google Pixel 7 te kiezen, is omdat deze telefoon voorzien is van fantastische camera’s. Als je het leuk vindt om te fotograferen met je telefoon, dan is dit een mooie bijkomstigheid. De smartphone is voorzien van drie geavanceerde camera’s, waaronder een hoofdcamera van 50 megapixel, een ultra groothoek camera van 12 megapixel en een selfiecamera van 10,8 megapixel. Met behulp van deze camera’s breng je alles gedetailleerd in beeld en maak je haarscherpe foto’s.

De nieuwe telefoon van Google heeft ook diverse nieuwe camerafuncties, waarmee je foto’s nog mooier maakt. Denk hierbij aan functies als magische gum en real tone. Niet alleen voor het maken van foto’s is dit toestel perfect, want ook als je graag filmt met je telefoon zit je hiermee goed. De Google Pixel 7 filmt in 4K-kwaliteit en hierdoor zijn wazige, onscherpe video’s helemaal verleden tijd.

Het ontwerp

Waarom je ook voor deze telefoon moet gaan, is door het ontwerp. De telefoon is gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van een mat aluminium frame. Door dit frame en het sterke Gorilla Glass kan het toestel prima tegen een stootje. De Google Pixel 7 is in drie kleuren te koop: zwart, wit en lichtgroen.

Dit is de 1 bij het artikel: waarom de google pixel 7 de ideale telefoon is.
Google pixel 7 in het groen

De goede batterij

Waar je tijdens het zoeken naar een nieuwe telefoon altijd op moet letten, is de batterij. Je wilt tenslotte niet dat je jouw telefoon binnen no time alweer moet opladen. Met de Google Pixel 7 hoef je jezelf hier niet druk om te maken. De telefoon heeft een batterij van gemiddeld 4355 mAh, die eenvoudig een hele dag mee gaat. De batterijduur nog langer maken is mogelijk met de functie Extreme batterijbesparing. Hiermee is de batterijduur te verlengen tot maar liefst 72 uur. De smartphone heeft ook nog eens een snellaadfunctie die het mogelijk maakt om binnen 30 minuten alweer 50% batterij te hebben.

Uiteraard heeft de Google Pixel 7 nog meer toffe features in petto, dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Het is in ieder geval een telefoon die het bekijken waard is als je jouw huidige toestel wilt vervangen!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.