Skip to content Skip to footer

Ethereum of Bitcoin: dit is de keuze die je moet maken!

Als we het hebben over het begrip crypto is de kans groot dat de ogen van de ene persoon groter zullen worden en van de andere persoon juist kleiner. Anno 2022 is er een boel speculatie over de richting van de verschillende online tokens die we ineens als regulier betaalmiddel zouden kunnen gebruiken. Als we het hebben over twee echte grootmachten binnen deze wereld zijn dat wel Ethereum en Bitcoin. De laatste is al een wat langere tijd bekend dan de eerste, maar dat neemt niet weg dat beide coins verschrikkelijk populair zijn. Een belangrijke vraag is en blijft echter wel: in welke van de twee tokens zou ik nu moeten investeren? In dit blog geven we je antwoord op deze en vele andere vragen!

Ethereum: het broertje van de Bitcoin

Ethereum is gebaseerd op een zogeheten blockchain-technologie. Transacties worden uitgevoerd en onafhankelijk geverifieerd op een bepaald systeem. Dit heet ook wel de ledger. Het gaat hier om de technologie die ook de basis vormt van Bitcoin. Er is echter één essentieel verschil: de Bitcoin blockchain is ontworpen voor een specifiek doel, het verwerken van Bitcoin-transacties. Dit geldt niet voor Ethereum. Ethereum is namelijk ontwikkeld als een flexibele infrastructuur. Deze digitale munt is dus een stuk flexibeler dan de concurrentie en dat maakt misschien wel dat de populariteit van deze coin flink zal blijven groeien. Een andere belangrijke bijkomstigheid: bedrijven kunnen gemakkelijk eigen toepassingen bouwen met Ethereum.

Investeren in beide

Waar de algehele cryptomarkt over het algemeen gezien kan worden als een redelijke gokkast, bieden beide Bitcoin en Ethereum een betrekkelijk stabiele koers. Als we op dit moment op de plek staan om je advies te geven voor wat betreft de investeringsmogelijkheden in ofwel Ethereum of Bitcoin, zouden we je aangeven dat je misschien wel in beide coins zou moeten investeren. De huidige Ethereum prijzen ondersteunen dit alleen maar!

De kans dat de coin crasht binnen een redelijk korte tijd is inmiddels nihil en daarom is er geen beter moment om te investeren dat dit. Maar waar moet je dat eigenlijk doen?

Anycoindirect

Als je een plek zoekt waar jij snel en makkelijk kunt investeren, raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Anycoindirect. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de cryptomarkt en daarom is het voor een trader als jij helemaal niet verkeerd om dit bedrijf eens een bezoekje te brengen. We hopen dat jij straks de profit kunt gaan genereren waar je al even op zit te wachten!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.