Skip to content Skip to footer

De kracht van de USB stick

USB sticks zijn kleine opslagmedia waarop je verschillende soorten informatie kan opslaan. Het flash-geheugen van de USB stick slaat al deze informatie op. De sticks kunnen op een snelle en eenvoudige manier informatie uitwisselen tussen verschillende apparaten. USB sticks zijn, door het prettige gebruik, geschikt voor iedereen.

De sticks bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar en het blijven populaire artikelen. In de afgelopen tijd is de capaciteit vergroot en verdubbelde zelfs al binnen enkele jaren. Er zijn verschillende soorten en vormen op de markt. Tegenwoordig kunnen USB sticks zelfs custom made ontworpen worden.

Opslagcapaciteit

Als je een USB stick koopt, is het belangrijk om te kijken naar de opslagcapaciteit. Het gaat hierbij om het aantal GB van de stick. Beslis van tevoren hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. De opslagcapaciteit is enorm gegroeid. Waar er vroeger werd gesproken over MB, hebben we het nu al over het aantal GB. USB sticks komen in verschillende opslagcapaciteiten. De opslagcapaciteit van de sticks wordt alsmaar vergroot. De toename van digitale data is enorm waardoor het noodzakelijk is om een grote opslagcapaciteit te hebben. Hoe groter de opslagcapaciteit, hoe meer data erop kan. Draag altijd een USB stick bij je, zodat je op elk moment belangrijk bestanden kan opslaan en overdragen.

USB sticks bedrukken

USB sticks bedrukken is mogelijk met een naam, logo of tekst. Het is mogelijk om de sticks te bedrukken met een full colour bedrukking of simpelweg in één kleur. Dit is afhankelijk van de drukmogelijkheden en de wensen van de klant. Is een USB stick geproduceerd uit metaal of hout, dan kan hij voorzien worden van een krasvaste lasergravure. De gravure wordt in het materiaal aangebracht, waardoor hij krasvast is en luxe uitstraalt. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om USB sticks te laten bedrukken.

Custom made USB sticks

Het is ook mogelijk om USB sticks geheel naar wens op maat te laten produceren. Denk bijvoorbeeld aan een USB stick in je eigen vorm. Een USB stick in je gewenste vorm, kleur en opdruk. Een custom made USB stick is een origineel artikel gebaseerd op jouw design. Wil je custom made USB sticks inzetten als promotieartikel? Dan is dit dé manier om je bedrijf of organisatie op een originele manier te promoten. Een geschenk om nooit te vergeten. USB sticks worden overal gebruikt waardoor deze exclusieve sticks zullen opvallen.

We zien nog steeds dat er continu gewerkt wordt aan het optimaliseren van USB sticks. USB sticks zijn en blijven populair. Daarnaast zijn ze te bedrukken naar wens of laat je eigen exclusieve, custom made USB sticks produceren.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.