Skip to content Skip to footer

De beste apps voor verlofregistratie

Als bedrijf moet je verlofdagen en vakantie uren verstrekken aan je werknemers en dit moet je natuurlijk ook goed bijhouden. Dit maakt het voor zowel jou als jouw werknemers overzichtelijk. Een makkelijke en goedkope manier om dit te doen is met een verlofregistratie app. Je wilt natuurlijk de beste app hebben en daarom hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet.

Vrijedagen

Deze app maakt het mogelijk om alle soorten verlof en vakantie uren bij te houden. Werknemers kunnen hun eigen verlof beheren en inzien via de applicatie. De app is erg gebruiksvriendelijk en werkt efficiënt, dit allemaal voor het luttele bedrag van 1,25 euro per maand. Je kunt je registreren op Vrijedagen.nl om zo de mobiele applicatie te kunnen downloaden.

Rework Verlofapp

De Verlofapp van Rework is speciaal gemaakt om het verlof van werknemers te beheren, bovendien kan het aangevraagd worden via deze app. De managers kunnen deze aanvragen vervolgens goedkeuren of afkeuren. Ook kun je in de app een kalender vinden waarop duidelijk te zien is wie er verlof heeft en wie niet. Zowel de managers als de medewerkers hebben een duidelijk overzicht van het aantal vakantie uren wat nog over is en het aantal overuren wat is gedraaid. Dit allemaal heb je voor een prijs van 1 euro per maand.

Clockify

Deze gratis app geeft je de mogelijkheid om veel meer bij te houden dan enkel verlofregistratie. Zo kun je ook inzicht hebben op projecten, maar wij focussen op het verlofregistratie gedeelte. In de app kunnen medewerkers hun eigen vakantie uren invullen. Managers kunnen de uren vervolgens vastzetten wanneer die opgebruikt zijn. De app werkt meteen en is super simpel. Bovendien is het helemaal gratis.

Day off

Ook deze app is gratis en simpel om te gebruiken. Je hoeft alleen maar de werknemers toe te voegen en hun huidige balans van vakantie uren in te voeren. Werknemers kunnen aanvragen voor vrije dagen indienen en hun balans van vakantie uren bekijken.

Humanwave

Deze app is speciaal ontworpen voor de MKB-ondernemer en zijn team. Vanaf 3 euro kun je gebruik maken van deze app, de precieze prijs ligt helemaal aan de grootte van het team. In de app kun je naast verlofaanvraag ook een planning maken, declaraties indienen en loonstroken opvragen. Op deze manier kunnen alle HR-zaken gemakkelijk online afgehandeld worden.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.