Geen categorieCaps Lock is omgedraaid: zo doet hij meteen weer normaal

Caps Lock is omgedraaid: zo doet hij meteen weer normaal

Je weet niet wat je precies hebt gedaan (misschien was het je kat), maar je hebt het voor elkaar: je ⇪ Caps Lock is omgedraaid. Hoe krijg je dit nou weer goed? Wij weten gelukkig een supersnel trucje.

Het is heel irritant, zo’n Caps Lock die andersom werkt. Het LED-lampje brandt maar je typt enkel kleine letters. Vervolgens zet je hem uit, maar typ je enkel nog in HOOFDLETTERS. Geen zorgen, dit is op een onwijs simpele manier op te lossen.

Iphone met de rug naar boven naast een toetsenbord met duidelijk caps lock in beeld

⇪ tHANKS voor de tip

Open Microsoft Word, Apples Pages of een soortgelijk alternatief en typ bijvoorbeeld ’tHANKS’. Het tekstverwerkingsprogramma zal het woord automatisch verbeteren naar ‘Thanks’ en je Caps Lock is meteen weer in orde. Makkelijk toch?

Astrid
Astrid
Ik weet nog goed hoe ik op jonge leeftijd zat te prutsen met HTML om een klein online dagboek wat op te leuken met roze kleurtjes. Taal, tekst en technologie horen bij mij. Soms lijken de nieuwste snufjes uitdagend, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om hieraan plezier te beleven. Mijn grootste interesses liggen bij Apple, coderen, apps en gadgets.

Recente tips

Populair deze week