Skip to content Skip to footer

De 3 beste Samsung Galaxy telefoons

Ben je toe aan een nieuwe smartphone en weet je nog niet zo goed welke je gaat kopen? Dan is het een goed idee om een aantal opties met elkaar te vergelijken. De smartphones heten niet voor niets slimme telefoons want elk nieuwe model kan weer meer en is weer mooier dan de ander. In de smartphone wereld is Samsung altijd al een grote speler geweest. Samsung komt van ver en heeft zich in de afgelopen jaren keer op keer bewezen als een van de meest vernieuwende en kwalitatieve technologische merken op het gebied van telefoons en televisies. In deze blog lees je welke 3 Samsung telefoons het beste zijn.

Maak kennis met de Samsung Galaxy A71

De Samsung Galaxy A71 is een geweldige telefoon die zowel qua design als formaat bij het grote publiek in de smaak valt. De telefoon is maar 7,7 mm dik en ziet er daarom erg slank en strak uit. Aan de binnenkant is deze Samsung Galaxy telefoon ook niet mis, want Samsung verkoopt alleen producten van goede kwaliteit en die mee kunnen draaien op topniveau. Dit model laat maar weer eens zien dat de prijs kwaliteit verhoudingen bij Samsung goed lijken te kloppen. Deze telefoon kun je ook nog eens in verschillende kleuren kiezen, zoals: blauw, roze, zwart en wit.

De ingebouwde camera van de Samsung Galaxy A71 biedt je meerdere functies aan waardoor je van elke foto een geweldig kunstwerk kunt maken. De batterij van deze telefoon is top, dus je hebt er urenlang plezier van. Dit model is eigenlijk een instapmodel en is één van de goedkopere Samsung smartphones.

De langverwachte Samsung Galaxy S20 is eindelijk te koop

Wacht jij ook al maanden op de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S20? Deze smartphone is één van de beste en meest complete smartphones van dit moment. De telefoon is niet alleen supersnel maar heeft ook nog eens een geweldig beeld en erg veel uitgebreide functies. Daarnaast kun je met de Samsung Galaxy S20 als één van de eerste in Nederland van het 5G netwerk gebruik maken. Het design is wederom stijlvol en het wordt ook wel de smartphone van de toekomst genoemd! De telefoon is in de kleuren blauw, roze en grijs te koop.

Met 5G kan jij veel sneller dan normaal over het internet surfen. De telefoon laat jouw bereikbaarheid ook nog eens toenemen, omdat je er twee simkaarten tegelijk in kunt stoppen. Dit is vooral handig als je geen aparte werktelefoon meer wil hebben. Zowel jouw familie en vrienden als klanten kunnen je nu op één telefoon bereiken. Daarnaast houd je zakelijk en privé alsnog gescheiden omdat je twee verschillende telefoonnummers hebt. Dat is toch ideaal?

De upgrade van de Samsung Galaxy S20 is de S20 Ultra

Deze telefoon heeft alle bovenstaande voordelen maar is ook nog eens groter, heeft een extra camera en is nóg sneller dan de normale S20. Deze telefoon is alleen in het zwart en grijs verkrijgbaar. Weet je nog niet welk model het beste bij je past? Op de website telefoon.nl kun je Samsung Galaxy telefoons vergelijken

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.