Skip to content Skip to footer

Zelf een website of webshop maken

Zit je eraan te denken een website te maken voor je bedrijf, of als particulier? Of het nu gaat om het opzetten van een webshop, het ontwerpen van een persoonlijke blog of het maken van een site als zakelijk visitekaartje: via www.jouwweb.nl kun je dit snel en eenvoudig doen.

De site biedt drie verschillende pakketten aan. Met de gratis versie kun je al een volledige website bouwen, de pakketten van 8 of 16 euro per maand (excl. btw) geven de mogelijkheid een eigen domeinnaam te kiezen, een webshop te bouwen en de site verder te finetunen. Ook wordt op betaalde websites geen reclame getoond en kun je gemakkelijk audio en video toevoegen.

Kies een pakket voor jouw beste website

Met een groot aanbod aan ontwerpen om uit te kiezen, heb je al direct een professioneel uitziende pagina. Vanuit deze ontwerpen kun je de site volledig vormgeven zoals jij dat wilt. Via een handig sleepsysteem zijn afbeeldingen, buttons, logo’s en tekst direct op de pagina te krijgen. Terwijl je in de bewerkmodus zit, blijft het constant zichtbaar hoe de aanpassingen eruit zullen zien als eindproduct. Alle websites van JouwWeb hebben bovendien een ‘responsive design’. Dit betekent dat de inhoud van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop deze bekeken wordt. Hierdoor zijn de websites ook goed zichtbaar op smartphones en tablets.

Jouw website eenvoudig aanpassen

Het toevoegen van een webshop aan de site is net zo gebruiksvriendelijk en ook deze kun je volledig personaliseren. Je bepaalt zelf of klanten zich moeten registreren, kiest de gewenste betaal- en verzendmethoden en je kunt er voor kiezen de webshop aan te bieden via andere verkoopkanalen om meer bereik te krijgen.

Webshop toevoegen aan jouw site

Wanneer je helemaal tevreden bent, kun je de website publiceren en overzichtelijk in de gaten houden hoe vaak hij wordt bezocht. Voor houders van een webshop is duidelijk zichtbaar waar de bestellingen vandaan komen, hoe laat en door wie ze geplaatst zijn en of de klant zich heeft geregistreerd. Zo is het direct duidelijk hoe de klantendatabase eruitziet. Natuurlijk is de website tussentijds altijd te bewerken en kun je deze altijd nog uitbreiden. JouwWeb heeft op dit moment ook een aanbieding waarbij je de eerste drie maanden gratis gebruik kan maken van de betaalde pakketten.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.