Skip to content Skip to footer

Jouw Samsung Galaxy S21 en S20 FE beschermen – hoe doe je dat?

Zoek jij je ook vaak rot op het internet naar tips en tricks voor de beste soft- en hardware objecten? Dan ben jij hier aan het goede adres. In dit artikel lees jij de handigste tips over hoe jij gemakkelijk en vooral goed jouw Samsung Galaxy S21 en Samsung Galaxy S20 kan beschermen tegen krassen en stoten. Zo ben jij verzekerd dat jouw gloednieuwe telefoon lang mee gaat zonder ook maar 1 krasje of stoot te krijgen!

De nieuwste hardware producten!

 Voor veel mensen is het erg belangrijk dat zij de nieuwste hardware producten in huis hebben. Bijvoorbeeld voor werk of voor de duurzaamheid. Een nieuw apparaat gaat natuurlijk langer mee dan een ouder apparaat.

Daarom is het handig als jij weet welke Samsung telefoons tegenwoordig de nieuwste op de markt zijn. Deze gaan veel langer mee door de software die erop zit en doordat er nieuwe technieken in zitten. Vooral voor mensen met een eigen bedrijf of mensen die hun telefoon veel nodig hebben voor werk is het belangrijk om te weten wat de nieuwste apparaten zijn.

Er zijn daarnaast ook veel mensen die van de nieuwste technieken houden en daarom dus alleen nieuwe apparaten kopen. 2 nieuwe Samsung telefoons op de markt zijn de Samsung Galaxy S20 FE en Samsung Galaxy S21. Maar deze moeten wel goed beschermd worden!

Hoesjes

Voor jouw gloednieuwe telefoon wil jij natuurlijk de beste hoesjes. Nou zijn er tegenwoordig heel veel soorten hoesjes op de markt voor heel veel verschillende prijzen. Maar wat voor soorten Samsung S21 hoesjes zijn er allemaal? Denk hierbij aan bookcases, flipcases, backcover, softcases en insteekhoesjes. Daarnaast kunnen hoesjes tussen de 1,50 euro en 50 euro kosten. Heel veel keus dus.

Maar bij hoesjes is het ook nog zo dat er heel veel designs zijn. Van de felste kleuren tot poppetjes tot simpele doorzichtige hoesjes. Tegenwoordig kan het allemaal. Een goede bescherming met een Samsung S20 FE hoesje is erg belangrijk!

Bookcases en flipcases hebben een boek opening. Hierdoor wordt het beeldscherm tegelijkertijd goed beschermd en door de stevige materialen is dit hoesje beter bestand tegen stoten.

Softcases en backcases beschermen deels het beeldscherm maar vooral de software aan de achterkant van de telefoon. Bij softcase hoesjes heb je harde en soepele hoesjes maar ook hoesjes met uitstekende randen en bumpers. Het is altijd aan te raden om naar een hoesjes te kijken met deze bumpers en uitstekende randen zodat het beeldscherm beter beschermd is.

Daarnaast heb je insteekhoesjes. Deze hoesjes beschermen de telefoon alleen als ze in het hoesje zitten. Koop daarom altijd een extra en dun hoesje plus een screenprotector zodat jouw telefoon ook goed beschermd is zodra de telefoon buiten het hoesje is. Deze hoesjes dienen ook als mini tasje voor bijvoorbeeld pinpasjes en contant geld. Hierdoor kan jij jouw tas gemakkelijk thuis laten en toch alles bij jou hebben!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.