Skip to content Skip to footer

Refurbished computer equipment voor B2B

Ben je opzoek naar een IT-oplossing voor jouw bedrijf? Dan is het je vast opgevallen dat de aanschaf van hardware vrij hoog uit kan vallen. Maar wist je dat je niet per se ‘nieuw’ hoeft te kopen? Je kunt bijvoorbeeld ook kijken naar de aanschaf van refurbished computer equipment. Vandaag gaan we met je kijken waarom je deze optie zeker kunt overwegen en waar je op moet letten als je kiest voor refurbished computer equipment.

Lagere prijs dan nieuw

Refurbished hardware kopen is goedkoper dan nieuwe hardware kopen. Dat is het belangrijkste voordeel van refurbished hardware kopen. Heb je weleens wat op Ebay of Marktplaats gekocht? Dan weet je dat je op die manier geld kunt besparen zonder (al te veel) water bij de wijn te doen. Op deze sites zijn voornamelijk particulieren actief en je wil natuurlijk wel zeker weten dat je waar voor je geld krijgt. Refurbished hardware kopen voor jouw onderneming is wel even wat anders dan een tweedehands Dyson op Marktplaats kopen natuurlijk. 

Koop bij gerenommeerde aanbieders

Ook voor de aanschaf van hardware kun je terecht op sites als Ebay of Marktplaats, maar wij raden dit persoonlijk af. Uiteraard heb je daar ook de mogelijkheid om een goede deal te scoren, maar als ondernemer wil je kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat krijg je door refurbished hardware te kopen bij gerenommeerde aanbieders. De workstations en servers zijn allemaal technisch gecontroleerd en hebben grondige tests doorstaan zodat jij zeker weet dat je geen kat in de zak koopt. Ben jij in de markt voor een refurbished HP server? Koop deze dan bij een gerenommeerde aanbieder die jou een product kan leveren dat aan de kwaliteitseisen voldoet.refurbished HP Server

Dit is de 1 bij het artikel: refurbished computer equipment voor b2b.
Hp is een merk dat niet alleen bekend staat om zijn laptops, maar ook de uitstekende servers.

Service is erg belangrijk

Elke goede aanbieder van refurbished computer equipment wil dat jij een tevreden klant bent. Dat betekent uiteraard investeren in goede service. Let er dus op dat een bedrijf goed bereikbaar is en proactief aanbiedt om jou te helpen bij het samenstellen van de juiste configuratie. Vaak kun je ook chatten op de website voor een simpele vraag of bellen als je wat meer en uitgebreidere vragen wil stellen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je na de aanschaf nog vragen hebt. In dat geval is het belangrijk dat het bedrijf een goede helpdesk heeft die beschikt over de juiste technische kennis. De beste aanbieders van refurbished hardware doen dit al jarenlang, zodat jij de perfecte klantervaring krijgt!

Dit is de 2 bij het artikel: refurbished computer equipment voor b2b.
Elke goede aanbieder zal met je meedenken bij de aanschaf van refurbished computer equipment.

Conclusie

Het aanschaffen van refurbished computer equipment is zeker een goed idee voor jouw onderneming. Je kunt besparen op de prijs van de aanschaf terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft. Let er wel goed op dat je koopt bij gerenommeerde aanbieders. Zij testen de hardware grondig zodat je zeker weet dat de equipment altijd goed werkt. Ook zullen zij je helpen bij aanschaf van de juiste configuratie en als je na aanschaf nog vragen hebt, zullen zij je helpen met een uitstekende klantenservice. Wij wensen je heel veel succes met je onderneming en met het vinden van de juiste IT-oplossing voor jouw bedrijf

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.