Geen categorieMeldingen Gebruikersaccountbeheer uitschakelen

Meldingen Gebruikersaccountbeheer uitschakelen

Windows heeft het zogenaamde Gebruikersaccountbeheer. Als je een nieuw programma wilt installeren krijg je het bekende pop-up scherm of je dit daadwerkelijk wilt doen. Deze melding is ter beveiliging van je computer, maar je kunt hem uitschakelen als je het irritant vindt.

Pas op!

Als je deze optie gaat uitschakelen kan het een hoop irritatie besparen, maar de computer is minder goed beveiligd. Weet dus wat je doet. Je kunt de meldingen over wijzigingen aanbrengen aan je computer als volgt uitschakelen:

  • Klik op het Vergrootglas
  • Tik Gebruikersaccountbeheer en druk op Instellingen.
  • Schuif het blauwe balkje naar beneden.
  • Druk op OK en nogmaals om te bevestigen.
Instellingen gebruikersaccountbeheer aanpassen windows 10
Martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week