Home iOS Hoe werkt de app Wallet?

Hoe werkt de app Wallet?

Op een iPhone tref je allerlei standaard apps aan, zoals de app Wallet. Dit is een handig digitaal alternatief voor de portemonnee. Het werkt zo:

In de app Wallet kan je digitale toegangskaartjes, tickets, bonnen en pasjes opslaan. Dit doe je door de code die erop staat te scannen vanuit de Wallet-app, of door het kaartje, ticket, bon of pasje toe te voegen aan Wallet vanuit een andere ondersteunende app. Het is ook mogelijk om iets toe te voegen aan Wallet via Airdrop en een Mac. Op het moment dat je een kaartje, ticket, bon of pasje nodig hebt, open je de app en laat je hem scannen. Alles wat is toegevoegd aan Wallet kan ook weer verwijderd worden. Dat kan via het menu dat zichtbaar wordt als je op i drukt.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.