Skip to content Skip to footer

Is het gebruik van Bitcoin Prime de tip van de dag?

Het zal je niet ontgaan zijn dat je steeds meer mogelijkheden hebt om te handelen in cryptocurrency en dan met name in de Bitcoin. Een van de opties die je hebt, is het gebruik van Bitcoin Prime. Dit is een geavanceerde trading robot die de handel in Bitcoins deels voor je uit handen neemt. Is het gebruik van Bitcoin Prime de tip van de dag? Je ontdekt het in dit artikel.

Hoe ziet het aanbod van Bitcoin Prime eruit?

Je hoeft je maar een beetje in de crypto wereld te verdiepen om de naam Bitcoin Prime voorbij te zien komen. Het is een organisatie die zich zeer nadrukkelijk profileert in de cryptowereld. Dit roept uiteraard de vraag op hoe het aanbod van Bitcoin Prime eruit ziet. Bitcoin Prime is het eerste automatische handelssysteem dat een op blockchain gebaseerd crypto handel-ecosysteem aanbiedt. Deze geavanceerde handelssoftware is primair ingericht met het oog op het traden in de eerste cryptomunt die ooit op de markt is gekomen. Deze keuze is vrij logisch te verklaren als je kijkt naar het mogelijke rendement van deze digitale munteenheid. De handelsrobots maken gebruik van de kracht van de blockchain technologie en werken op basis van een combinatie van ingewikkelde algoritmes en artificial intelligence. Er kan gebruik worden gemaakt van een hefboomwerking om grote winsten te halen uit kleine investeringen. Daarnaast is deze software voorzien van risicobeheersingsfuncties. 

Waarom zou je moeten kiezen voor deze app?         

De reden waarom je zou moeten kiezen voor een app als Bitcoin Prime is gericht op een aantal zaken. Allereerst speelt het gemak hierbij een rol. Het aanmelden op deze gebruiksvriendelijke app is eenvoudig en je hoeft alleen maar de trading bots van instructies te voorzien (met betrekking tot het risicoprofiel en de te volgen strategieën). Daarna nemen de bots de handelstaken van je over. Het gebruik van de app is gratis. Alleen over winstgevende accounts wordt een commissie van 2% berekend. Er wordt wel een minimale inleg van USD 250 vereist, een relatief laag bedrag voor crypto begrippen. 

De belangrijkste reden waarom je zou moeten kiezen voor Bitcoin Prime zijn de mogelijke winsten die je kunt behalen. Op de website van deze organisatie kun je lezen dat deze app de meest winstgevende tool voor crypto handel van het afgelopen jaar is. Deze opmerking moet echter niet te serieus genomen worden. Je moet de trading bot immers zelf voeden met instructies waardoor zowel goede- als foute keuzes verregaande gevolgen kunnen hebben. Daarnaast kunnen zelfs de beste trading bots de risico’s van een crypto investering niet wegnemen. Het antwoord op de vraag of het gebruik van Bitcoin Prime de tip van de dag is, hangt dus volledig af wat voor risico’s jij wenst te nemen en hoe ver jouw crypto kennis reikt.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.