Skip to content Skip to footer

Is het gebruik van Bitcoin Buyer jouw tip van de dag?

Als je de intentie hebt om actief te gaan handelen in Bitcoins, is het gebruik van Bitcoin Buyer wellicht jouw tip van de dag. Of dit daadwerkelijk zo is hangt af van een aantal factoren. Ontdek in dit artikel of het gebruik van Bitcoin Buyer daadwerkelijk aansluit op jouw wensen.

Wat is Bitcoin Buyer voor handelssoftware?

Bitcoin Buyer is handelssoftware die het handelen in deze cryptomunt voor een deel van je overneemt. Om hierbij het maximale rendement te kunnen realiseren is deze geavanceerde  handelssoftware voorzien van Artificial Intelligence technologieën. Deze technologieën zijn gericht op efficiëntie in het verwerken van big data. Daarnaast wordt de Natural Language Processing (NLP) technologie toegepast wat zeer praktisch is om het Bitcoin nieuws te analyseren. Dit nieuws en de ontwikkelingen in de wereld hebben immers veel invloed op de Bitcoin koers. Om een aantal eenvoudige voorbeelden te geven: de onzekerheid gedurende de corona pandemie en de Rusland/ Oekraïne oorlog hebben een direct effect gehad op de Bitcoin koersen. 

Wat mag je van deze Bitcoin koper verwachten? 

Een blik op de website van Bitcoin Buyer (https://bitcoin-buyer.live/nl/) schept hoge  verwachtingen. Met opmerkingen als “de meest winstgevende Bitcoin handelsplatform” en “We hebben sinds de lancering consequent een winstpercentage van 88% behaald” legt de organisatie de lat zeer hoog voor zichzelf. Het is goed om hierbij te realiseren dat dit soort winstverwachtingen wel relatief gezien moeten worden. De Bitcoin koersen zijn dusdanig aan verandering onderhevig dat er zeker niet voorbij mag worden gegaan aan de grote risico’s van het handelen in Bitcoins. Een grote winst kan binnen een zeer korte tijd omgezet zijn in een flink verlies. Daarom is het zeer onverstandig om geld in te zetten dat niet gemist kan worden. Dit is zeker wel iets om rekening mee te houden bij een eventuele intentie om van deze Bitcoin koper gebruik te maken.

Is het gebruik van Bitcoin Buyer een goede tip?

Het bovenstaande verklaart al voor een deel of het gebruik van Bitcoin Buyer een goede tip is. Dit is namelijk zeker niet voor iedereen het geval, ondanks dat het aanbod van deze handelssoftware zo aantrekkelijk lijkt. Het is namelijk goed te weten dat de handelsrobot het handelen in Bitcoins voor je overneemt maar werkt op basis van de handelsstrategieën en risicoprofielen die de trader zelf ingeeft. Dit betekent in de praktijk dat de trading bot gunstige beslissingen neemt als er gekozen is voor een goede strategie maar ook slechte keuzes de basis zullen vormen van een aantal minder gunstige beslissingen. De kennis en het inzicht van de trader zelf vormen dus de basis voor het rendement van de investering. Iedereen kan dus voor zichzelf bepalen of het gebruik van Bitcoin Buyer een goede tip is.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.