Skip to content Skip to footer

Investeer in de toekomst maak de juiste ICT-keuzes

Je wilt altijd en overal vlot kunnen (samen)werken en je verwacht steeds meer op dit vlak. Digitale transformatie is huidig een absolute prioriteit, externe factoren zoals Covid-19 brengen dit zonder twijfel in stroomversnelling. Met huidige trends zoals hybride infrastructuur, data managament, cloud-toepassingen, mobiel werken, krachtige software en nieuwe technologieën zoals AI en Internet of things moet jouw organisatie hier vlot op kunnen inspelen. Steeds met aandacht voor informatieveiligheid, security en beheersbaarheid. Kortom, ICT moet je onderneming optimaal ondersteunen om je ambities waar te maken. Vandaag én morgen.

Daarom is een ICT-strategie een goede investering die impulsen en meerwaarde levert aan uw bedrijfsstrategie. Start vandaag een strategische oefening die je toelaat om de juiste beslissingen te nemen in de huidige veranderende omgeving.

ICT-strategie: van technologie tot adoptie

In het verleden werd ICT wel eens gelijkgesteld met software, infrastructuur en hardware. Op technologisch vlak zijn dit nog steeds de fundamenten, maar een strategie-oefening kan breder gaan en bijvoorbeeld ook ICT-gebruikers en gebruikersadoptie omvatten.

Een wendbare aanpak op maat van uw organisatie

In een strategie-oefening ga je niet over een nacht ijs, maar wil je wel snel en efficiënt tot een gegronde aanpak en visie komen voor jouw organisatie. Daarom dat we een gefaseerde aanpak volgen mét de nodige wendbaarheid. Op deze manier kunnen we afhankelijk van je bedrijfsbehoeftes bepaalde aspecten eerder wel of niet opnemen. Bovendien is er een validatie van elke fase en bijsturing waar nodig. Hierin komt de optimale ondersteuning voor ICT-toepassingen naar voren.

Samen doorlopen we 3 fasen, elk met specifieke deliverables:

 • In kaart brengen van de huidige bedrijfssituatie (‘AS IS’) waarbij we eveneens ‘quick wins’ vastleggen met het oog op de toekomstige visie 
 • Ontwerpen én onderbouwen van een gewenste toekomstige ICT-visie (‘TO BE’)
 • Samen opstellen van een groeipad (‘Roadmap’) om vanuit de huidige situatie te evalueren naar de onderbouwde ICT-visie

Wat zijn de voordelen van een ICT-strategie?

 • Laat je inspireren door ICT-trends en ontdek hoe je deze kunt toepassen in je bedrijf.
 • Bouw mee aan persoonlijke ICT-strategie met visie op middellange termijn en concrete projecten en adviezen op korte termijn verwerkt in een roadmap
 • Ontdek de maturiteit van ICT vanuit een breed standpunt
 • Vertrouw op experten met ervaring bij diverse klanten uit verschillende sectoren
 • Maak de juiste keuzes op basis van objectieve gegevens & argumentatie 

Wat kunt u verwachten?

We bekijken samen met u welke deliverables een toegevoegde waarde bieden voor uw organisatie:

 • Inzicht in de nieuwste ICT-evoluties, IT-trends inspiratiesessie, …
 • Analyse van de huidige situatie met aanbevelingen, IT-maturiteitsscan, …
 • Een uitgewerkte ICT-strategie die aansluit bij uw bedrijfsstrategie met concreet advies van onze experten en projectvoorstellen (toekomstige applicatie-architectuur en ontwikkelplatform, toekomstige IT-infrastructuur, …)
 • Transitie- en transformatie projecten samengebracht in een ICT-roadmap om uw onderneming de komende jaren te ondersteunen
 • Het management team ontvangt een presentatie.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.