Skip to content Skip to footer

Handige betaalde apps in de Play Store

Speel jij graag af en toe een spelletje? Dan weet je vast allang dat er een hoop leuke games te spelen zijn op jouw Android telefoon zoals Clash of Clans of Fortnite. Deze games zijn gratis te downloaden, maar de in-game content koop je in de Play Store met bijvoorbeeld een Google Play Card. Wist je trouwens dat je in de Play Store meer kunt kopen dan alleen games en dat er ook veel handige betaalde apps in de Play Store te vinden zijn? Daar gaan we vandaag met je naar kijken.

Oei, ik Groei!

Verwachten jij en je partner binnenkort een baby? Dan is deze app zeker wat voor jullie! De app is gebaseerd op het populaire boek ‘Oei, ik groei!’, een boek dat inmiddels 30 jaar oud is en maar liefst in 20 verschillende talen is vertaald. Dit boek gaat uit van de gedachte dat er 10 sprongen zijn in de mentale ontwikkeling van een baby. De app leert jou deze sprongen te herkennen, zodat jij overal op voorbereid bent. Daarnaast bevat de app handige extra’s zoals een babyfoon, slaaptips en nog veel meer.

Dit is de 1 bij het artikel: handige betaalde apps in de play store.
Oei, ik groei is een van de meest populaire betaalde apps in de play store.

Topo GPS Nederland

Heb jij de afgelopen warme vakantieperiode ook zo genoten van een stevige wandeling door de natuur? Je kunt natuurlijk de routepaaltjes in het bos volgen, maar hoe leuk is het om jou eigen route op te nemen zodat je deze later kunt volgen! Dat is een van de vele functies die Topo GPS Nederland te bieden heeft. Het maakt van jouw telefoon een volwaardig GPS-apparaat dat je ook offline kunt gebruiken.

Dit is de 2 bij het artikel: handige betaalde apps in de play store.
Nieuwe routes ontdekken wordt een stuk leuker met deze handige app.

ReadEra Premium

Lees jij ook graag boeken en doe je dat het liefst digitaal, omdat je jouw favoriete boeken dan altijd en overal kunt lezen? Dan is ReadEra Premium zeker wat voor jou! Deze handige app kan overweg met allerlei bestandsformaten zoals ePub, PDF, ODT en nog veel meer. Daarnaast beschikt het over veel handige features zoals het markeren van passages die je later nog eens wil lezen. Als boekenwurm zou ik deze app zeker niet overslaan.

Dit is de 3 bij het artikel: handige betaalde apps in de play store.
Met deze app heb je jouw complete digitale boekenverzameling altijd bij de hand.

Het kopen van apps in de Play Store

Heb je interesse in een van bovenstaande apps of de vele anderen in de Play Store? Dan is het tijd om tegoed aan te schaffen. Het voordeel van het aanschaffen van tegoed is dat je niet meer uit kunt geven dan het tegoed dat je bezit. Koop jij bijvoorbeeld een Google Play Card 25? Dan kan je dus ook niet meer uitgeven dan €25,-. Daarnaast hoef je op deze manier ook geen creditcard of betaalpas van de bank te koppelen aan jouw Google account. Dat is wel zo veilig en anoniem. Let er uiteraard wel op dat je deze tegoedkaarten aanschaft bij een betrouwbare en gerenommeerde aanbieder. We hopen dat je een paar leuke apps hebt kunnen vinden om te kopen en wensen jou er veel plezier mee!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.