Skip to content Skip to footer

De beste hoesjes voor een iPhone SE 2020

Onze smartphones zijn belangrijk. Ze houden ons immers op de hoogte van zowel het nieuws van over de hele wereld, maar belangrijker nog: ook al het nieuws van dichtbij. Contacten met onze dierbaren, verenigingen, school, werk en noem maar op: praktisch alles loopt tegenwoordig via de smartphone. Dus zijn we bereid om hier veel geld aan uit te geven en zoeken we een prachtige telefoon die aan alle eisen voldoet. Een iPhone SE bijvoorbeeld. Maar dan willen we ook dat deze wel goed beschermd wordt! Een hoesje iPhone SE 2020 kopen is dan ook zeker aan te raden. Maar welke?

Portemonneehoesje

Natuurlijk wil het gezicht ook wat, maar eigenlijk zou je eerste uitgangspunt het gebruik moeten zijn. Heb je je smartphone altijd in een broekzak zitten? Dan is een dikke hoes waarschijnlijk niet echt handig. Heb je hem echter vaak ergens los slingeren, dan is een stevige hoes juist wel fijn om zo onnodige schade door bijvoorbeeld valpartijen te voorkomen. Een iPhone boekhoesje kopen, of ook portemonneehoesje genoemd, is dan de ultieme oplossing. Handig omdat je met zo’n hoesje ook de telefoon goed kunt neerzetten en handig naar filmpjes kunt kijken. Daarnaast kan je er vaak ook pasjes in kwijt.

Dit is de 1 bij het artikel: de beste hoesjes voor een iphone se 2020.
Portemonneehoesje iphone se

Soft en hard case

Een transparant hoesje is super als je wilt blijven genieten van de aanblik van je iPhone! Deze hoesjes nemen ook duidelijk minder plek in en zo blijft je smartphone handelbaar in een broekzak. Maar er zijn ook soft case hoesjes met een kleurtje of patroontje. Ook de hardcase uitvoeringen zijn er zowel transparant als met een kleur of patroontje. Het voordeel van deze beide soorten is dat alleen de achterkant hiermee bedekt wordt en je dus sneller kunt gebruik maken van je telefoon. Nadeel is hierbij natuurlijk dat je beeldscherm kwetsbaarder is.

Onder water

Een bescherming tegen water kan met een waterdicht hoesje. Deze is er ook voor de iPhone SE. Hiermee kan je tot 2 meter diep onder water. De hoes is niet alleen volledig waterdicht, maar is ook dusdanig stevig dat het ook beschermd tegen vallen en stoten. En uiteraard is er niets aan de hand als je iPhone per ongeluk in een plas water valt…

Extra stevig

Voor die telefoongebruikers die weten dat hun telefoon wel iets te verduren heeft, zijn er ook uitvoeringen in bovengenoemde modellen met extra stevigheid! Deze worden o.a. weggezet als ‘heavy duty cases’.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.