Skip to content Skip to footer

Advanced SystemCare – de ultieme pc tool

Als je net een nieuwe computer koopt, is dit apparaat altijd ontzettend snel. Dit komt onder andere, omdat er nog niet zo veel programma’s op staan. Een nieuwe pc of laptop is nog helemaal schoon.

Heb je een computer langer, dan wordt hij traag en minder veilig. Dit komt onder andere door: het bezoeken van bepaalde websites, het openen van bepaalde bijlagen in (gevaarlijke e-mails) en het downloaden van programma’s en bestanden. Het resultaat hieruit is? Je computer is lang niet meer zo snel en loopt gemakkelijker vast. Maar er is een oplossing voor een computer die niet meer soepel loopt!

Advanced systemcare
Je wordt gefrusteerd van een trage pc.

Je computer opschonen sneller maken: het is mogelijk met een handige tool

Niets is zo vervelend als een langzame computer. Het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden duurt langer, je zit de hele tijd te wachten tot bepaalde documenten of programma’s geladen zijn en je hebt bovendien meer kans dat je computer vastloopt. Veel mensen die een langzame computer hebben, nemen hier maar gewoon genoegen mee en zitten zich iedere dag te ergeren. Toch is dit niet nodig, want je kunt jouw computer vrij eenvoudig versnellen met een handig programma.

Gebruik je Advanced Systemcare, dan kun je jouw computer tot 300 procent sneller maken. Dit doe je niet alleen door virussen op te sporen en te verwijderen, maar ook het systeem te upgraden voor betere prestaties. Zie het als een grote schoonmaak van je computer, waarbij allerlei onnodige en gevaarlijke bestanden opgespoord en verwijderd worden. Zelfs computers die al jaren in gebruik zijn, kunnen hierdoor vele malen sneller worden. Een computer die al jaren niet meer gebruiksvriendelijk was, kan door de tool van Advanced Systemcare weer goed te gebruiken zijn.

De functies van Advanced Systemcare

De tool van Advanced Systemcare heeft enkele functies. De belangrijkste functionaliteiten van het programma, zijn de volgende:

  • Het schoonmaken, repareren en optimaliseren van het basissysteem van de computer.
  • Het upgraden van het systeem van de computer voor betere algemene prestaties.
  • Het versnellen van het internet op de computer met de Internet Booster.
  • Windows Register opschoning.
  • Het verbeteren van de prestaties van de harde schijf.
  • Basis bescherming tegen diverse veiligheidsbedreigingen, waaronder virussen en malware.

De tool maakt je computer niet alleen schoon, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke bestanden in de vorm van virussen en malware. Zo wordt je computer niet alleen sneller, maar gaat het apparaat ook langer mee.

In een paar klikken is je pc helemaal opgeschoond: duidelijk en snel.

Pc opschonen in paar klikken met advanced systemcare

Voor welke computers is Advanced Systemcare geschikt?

De tool van Advanced Systemcare is vrij toegankelijk en voor diverse besturingssystemen te gebruiken. Heeft jouw computer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 10, dan kun je deze tool gebruiken om de prestaties van je computer te verbeteren.

Advanced Systemcare: gratis of betaald je computer opschonen sneller maken

Advanced SystemCare wordt gratis aangeboden, maar je kunt er ook voor kiezen om te betalen voor deze tool. Gebruik je de tool gratis, dan kun je alleen gebruik maken van de basisfunctie van de software. Dit betreft het schoonmaken, repareren en verbeteren van het basissysteem van de computer, zodat je pc sneller wordt. Betaal je voor de software, dan krijg je toegang tot alle functies wat hierboven staat. De betaalde versie kun je hier kopen: Advanced SystemCare kopen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Advanced SystemCare eerst gratis te gebruiken, om vervolgens bij tevredenheid over te stappen op de betaalde versie van het programma. Door het programma eerst te proberen, weet je zeker dat het goed werkt voor jouw computer en de prestaties van je pc inderdaad vooruit gaan.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.