Skip to content Skip to footer

Aanwezigheidsregistratie app

Soms ontvangen wij tips, waarvan we meteen denken, die is super handig! Zo ontvingen we deze week een tip van Alex. Alex is coach van een volleybalteam en moet de aanwezigheid van de spelers bijhouden. Doen we dit tegenwoordig nog op papier? Nee, natuurlijk niet hiervoor bestaat een app en wel de Attendance Tracker.

Met deze app kun je heel makkelijk de presenties bijhouden van wat voor bijeenkomst dan ook: voetbalteam, aanwezigheid studenten of deelnemers vergadering. De app kun je vinden in Google Play Store, vervolgens installeer je presentie app en voer je eerst de deelnemers in van een bepaalde bijeenkomst en vervolgens de data en tijdstippen van de bijeenkomsten.

Klik je bent er wel en klik je bent er niet, makkelijker kan het niet en weg met de papieren presentielijsten. Is de bijeenkomst geweest dan exporteer je je gegevens in csv formaat. Jammer dat deze app niet beschikbaar is voor de iPhone.

Er bestaan meer apps voor aanwezigheid.

Hieronder een screenshot van de app om de aanwezigheid van deelnemers bij te houden. De app heeft een handige en strakke interface.

App waarmee je kunt bijhouden wie aanwezig is

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.