Geen categorieUitzending gemist downloaden

Uitzending gemist downloaden

Normale reguliere televisie wordt steeds minder gekeken. Steeds vaker hoor ik in mijn omgeving dat een televisie abonnement van bijvoorbeeld Ziggo wordt opgezegd, want we hebben Netflix , Uitzending Gemist etc.

Wat is het grootste nadeel van deze streaming diensten? Je hebt er internet voor nodig en dat hebben wij thuis eigenlijk altijd, maar buiten de deur wordt het vaak moeilijker. Wij hebben nog steeds een datalimiet op ons mobiele abonnement. Voor Netflix hebben we nog geen oplossing maar voor UitzendingGemist wel.

Wietze Beukema is de Nederlandse ontwikkelaar van GemistDownloader. Hiermee kun je uitzendingen van Uitzending Gemist downloaden. Ga je buiten de deur en wil je zeker weten kunnen kijken naar de gemiste afleveringen van je favoriete programma neem dan onderstaande stappen om televisie uitzendingen offline te kijken.

  • Ga naar de pagina: Gemistdownloader
  • Klik op de knop Portable versie downloaden
  • Pak het gedownloade zip bestand uit
  • Dubbelklik op het bestand GemistDownloader
  • Klik van welke site je een programma wilt downloaden
  • Vul de link van de uitzending in en klik op Verder
  • Kies welk formaat je de video wel en waar je wilt opslaan

Je kunt niet alleen van Uitzending Gemist programma’s downloaden, maar ook van RTL XL, KIJK.nl, Nickelodeon en YouTube.

Een simpel en heel handig programmaatje: een aanrader!

Uitzending gemist offline bekijken
Martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week