Geen categorieRegels maken in Outlook

Regels maken in Outlook

Een heleboel mensen weten niet dat je in Outlook regels kan aanmaken of ze weten het wel maar ze gebruiken het niet. Je kan heel snel met een paar regels order scheppen in je postvak in. Je krijgt zoveel mail dat het handig is om een paar regels aan te maken. Waarschijnlijk ben je aangemeld voor tig verschillende nieuwsbrieven, krijg je mails van Hyves, LinkedIn, Facebook en ga zo maar door.

Je kunt regels maken met verschillende soorten criteria. De makkelijkste is om mail in een bepaalde map te verplaatsen, zodat het niet in je postvak in blijft staan. Deze mail kan je lezen, wanneer je tijd hebt. Zo blijft je mailbox georganiseerd en opgeruimd. Organiseren van je postvak in in Outlook doe je als volgt:

  • Klik op de mail met je rechtermuisknop en kies Regels en dan Regels maken
  • Vink van aan van de betreffende persoon of bedrijf
  • en een vinkje bij naar map verplaatsen en selecteer de map
Martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week