Skip to content Skip to footer

Pasjes app – alle klantenkaarten in 1 app

Om in aanmerking te komen voor leuke kortingen heb je tegenwoordig haast overal klantenkaarten voor nodig. Denk maar aan je bonuskaart voor Albert Heijn, het pasje voor je airmiles, de spaarkaart voor het Kruidvat, pasje van de ANWB, Esprit, Gall en Gall, noem maar op. En zo wordt je portemonnee maar dikker en dikker en sta je iedere keer onhandig bij de kassa te zoeken naar het juiste kaartje. Met de Stocard app is dat verleden tijd en kun je al die kaarten voortaan thuis laten.

Weg met al die klantenkaarten!

Laat al die klantenkaarten voortaan maar thuis. Met de Stocard app scan je de barcode van de kaart eenmalig met je mobiele telefoon waarna deze opgeslagen wordt in je telefoon. In de winkel laat je dan in plaats van je klantenkaart het scherm van je telefoon zien waarna men deze kan scannen.

Nog niet alle winkels beschikken over een scanner die het display van je telefoon kan lezen. Het kan dus een enkele keer voorkomen dat men handmatig je klantencode moet invoeren.

Download de app hier:

Stocard herkent op dit moment de meest gebruikte klantenkaarten, maar mocht het voorkomen dat de app een bepaalde klantenkaart niet herkent, dan kun je deze toch toevoegen. Je moet dan alleen een foto van het logo van de winkel maken en deze handmatig toevoegen aan de ingescande barcode.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.