Skip to content Skip to footer

Muziek mixen – zelf DJ spelen

Muziek mixen en zelf DJ Tiësto of Armin van Buuren spelen. Uiteraard hebben zij hele dure apparatuur, maar om te beginnen is dit helemaal niet nodig. Je kunt heel simpel ontdekken of je talenten hebt op DJ gebied en het kan gratis.

Wij hebben een hele gave website gevonden, waar je heel makkelijk zelf je muziek kunt mixen en DJ spelen. Deze site kun je heel goed gebruiken om muziek te draaien op feestjes. Wat je wel nodig hebt zijn goede boxen.

De makers van de website hebben een traditionele DJ opstelling gemaakt met twee draaitafels en een mixer. Hierdoor kun je twee nummers tegelijk spelen en heb je de beschikking over de functies: loops, equalizers, fx-pads etc. Je kunt meer functies tot je beschikking krijgen door Pro DJ te worden.

Aan de onderkant van het scherm staat de muziek en video’s die je kunt gebruiken om te mixen. Links heb je de muziekbibliotheek en kun je navigeren door de nummers die beschikbaar zijn. ook kun je zoeken naar je favoriete muziek. Heb je de mix van je leven, dan kun je hem opnemen en delen met je vrienden. Wil je aan de gang klik dan op onderstaande link.

Zelf de DJ spelen

Hieronder een screenshot van de website, waar je zelf muziek kunt mixen. Handig voor feestjes!

Zelf mixen en dj spelen voor feestje

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.