Skip to content Skip to footer

Instagram volgers kopen: 9 serieuze sites

Als we iets op internet kopen, baseren we ons vaak op beoordelingen van klanten voordat we de creditcard trekken, op Instagram is het een beetje hetzelfde we controleren het aantal volgers van de persoon die we willen volgen om te zien of ze het echt verdienen. Sommige mensen slagen erin om gemakkelijk een groot aantal volgers te krijgen omdat ze originele inhoud aanbieden of een uitzonderlijke fysionomie hebben, maar als je net begint op Instagram en je producten wil promoten, is het waarschijnlijk dat je niet vanaf het begin succesvol zal zijn. Maak je geen zorgen, er zijn sites waarmee je actieve, kwalitatieve Instagram volgers kunt kopen om je insta van de grond te krijgen.  We hebben de top 10 sites geselecteerd om echte instagram volgers kopen en te beginnen met het winnen van populariteit vanaf het moment dat je je account lanceert. 

De beste sites om echte en actieve instagram volgers kopen

 1. Volgers-kopen.nl

Dit is de 1 bij het artikel: instagram volgers kopen: 9 serieuze sites.

de nummer 1 plaats om instagram volgers te kopen is volgers-kopen.nl. Volgers-kopen.nl is een van de beste sites om kwaliteit instagram volgelingen te krijgen. Zij kunnen u voorzien van volgers van uitstekende kwaliteit, de mensen die zich abonneren zijn actief op het platform, dat wil zeggen dat zij behoorlijk wat volgers hebben, dat zij berichten en verhalen publiceren, maar bovenal dat zij uw eigen verhalen kunnen zien en uw publicaties kunnen liken. Afgezien van de tarieven die worden aangeboden die aantrekkelijk zijn, wat zal echt deze site te onderscheiden van anderen is echt de kwaliteit van de volgelingen verstrekt die zijn echte en actieve. 

Zijn sterke punten :

 • Uitzonderlijke kwaliteit
 • Onklopbare kwaliteit/prijs verhouding
 • Reactieve Sav

2. Volgoid

Dit is de 2 bij het artikel: instagram volgers kopen: 9 serieuze sites.

De volgende site is Volgoid.nl. Dit is zonder twijfel een van de beste sites om instagram volgers te kopen met Volgers-kopen.nl.nl. De kwaliteit van mier volgers is ongeëvenaard en zorgt voor een organische en snelle groei. U zult in staat zijn om echte hoge kwaliteit volgelingen te krijgen zonder verlies voor een zeer betaalbare prijs. Het is duidelijk dat de prijs zeker belangrijker zal zijn dan wanneer u volgelingen koopt van bots op een site van lage kwaliteit. Volgoid.nl is een bureau gespecialiseerd in social media marketing en heeft haar diensten ontwikkeld op verzoek van haar klanten, het grote voordeel hierbij is dat Volgoid.nl diensten zijn uitgedacht om uw SEO op instagram te optimaliseren. Zo zorgen de likes van Volgoid.nl waarschijnlijk voor een betere positionering van je foto in de instagramfeed van je volgers en op bepaalde hashtags.

Zijn sterke punten :

 • Uitzonderlijke kwaliteit
 • Betrouwbaar bedrijf
 • Zeer efficiënte service

3. BuzzRace Agency

Zoals de naam al doet vermoeden, zal Buzzrace-Agency.com je helpen om je Instagram volgers te vergroten. BuzzRace Agency is een van de betrouwbare bronnen te verwerven van hoge kwaliteit volgelingen op instagram, de kwaliteit van de volgelingen verstrekt is weer uitstekend. Wat deze site erg op prijs stelt, is de klantenservice die klanten voor en na de aankoop begeleidt, zodat u het beste pakket voor uw behoeften kunt kiezen. 

Zijn sterke punten :

 • Onberispelijke kwaliteit
 • Snelle levering
 • Reactieve dienst na verkoop

4 LikesForge

Zoals u kan zien, LikesForge’s doel is om uw instagram pagina te laten stijgen. En als u hen vertrouwt, is er een goede kans dat dit zal gebeuren, vooral als u ziet hoe goed de volgelingen zijn die deze site biedt. Dankzij LikesForge kan je voor een meer dan aangenaam tarief volgers verwerven.

Zijn sterke punten :

 • Volgers van hoge kwaliteit
 • Zeer snelle levering
 • Responsieve server

5. Instamama

Als je moeite hebt om nieuwe volgers op je Instagram te krijgen en denkt dat dat de reden is dat je carrière of bedrijf niet van de grond komt. Nou, maak je geen zorgen meer, want Instamama is hier om te helpen. Zij bieden hoge kwaliteit volgers die u kunnen helpen een veel groter bereik op instagram te krijgen.

Zijn sterke punten:

 • Geoptimaliseerde strategieën
 • Kwaliteit volgers
 • Goede klantenondersteuning

6. Mr. Insta

Upsocial-group.com is een van de beste sites om Instagram volgers en andere Instagram diensten te kopen. Het is een van de meest gerenommeerde sites als het gaat om het opbouwen van je online aanwezigheid en je te helpen de ladder van roem te beklimmen. Zij bieden kwaliteitsvolgers aan, allemaal op een gebruiksvriendelijk platform dat aan uw eisen zal voldoen.

Deze dienstverlener biedt :

 • Top instagram pakketten
 • Onmiddellijke levering
 • Gebruiksvriendelijk platform

7. Fluidbuzz

Als je meer dan moe van het krijgen van nep volgelingen en likes wanneer u instagram volgelingen kopen, raden wij u Fluidbuzz proberen. Via de site kunt u kiezen voor gerichte volgers voor een prijs die bijna onklopbaar is. De betrouwbaarheid van Fluidbuzz is opmerkelijk, waardoor het een platform van 1e keuze is als het gaat om het stimuleren van uw insta.

Deze dienstverlener biedt :

 • Kwaliteit volgers
 • Concurrerende prijzen
 • Onmiddellijke levering

8. Socialplus

Socialplus is het soort site dat uw instagram account naar een andere dimensie brengt met diensten van hoge kwaliteit of het nu gaat om instagram volgers likes views etc. de site biedt gewoon een zeer goede service. We gaan misschien niet zo ver om te zeggen dat ze kunnen concurreren met de top 3 sites voor het kopen van echte instagram volgers, maar het is duidelijk dat socialplus zijn 8e plaats volledig verdient en totaal een beetje hoger gerangschikt zou kunnen worden.

 • Bevredigende prijzen
 • Zeer goede kwaliteit
 • Goede klantenondersteuning

9. Likesgeek

U kunt het meeste uit uw Instagram Business account halen door Likesgeek te gebruiken, de site biedt namelijk verschillende volgerspakketten aan die u zullen helpen om wat bekendheid te krijgen op sociale netwerken. De diensten die deze site aanbiedt, zijn heel correct en hebben de verdienste dat ze bestaan. 

Zijn sterke punten :

 • Klanttevredenheid 
 • Interessante pakketten
 • Klantenservice

Waarom zou ik echte instagram volgers kopen of niet?

Het is belangrijk dat wanneer je besluit om actieve Instagram volgers te kopen dat je weet waarvoor je ze nodig hebt. Heeft u deze volgelingen nodig om uw account buzz op de netwerken te maken en een echte influencer te worden of zelfs uw bedrijfsomzet te stimuleren of wilt u gewoon indruk maken op uw vrienden.

Het is daarom zeer belangrijk dat u weet waar u uw aankoop voor doet voordat u hem doet. Dit zal ook invloed hebben op het aantal volgers dat u zult verwerven. Als u indruk wilt maken op uw vrienden, kunt u 100 instagram volgers kopen of zelfs 1000 instagram volgers als u echt sterren in hun ogen wilt zetten. Aan de andere kant, als u wilt volledig te lanceren jezelf op instagram dan zal het veel beter om te gaan voor een aankoop van 10.000 instagram volgelingen of zelfs 100.000 instagram volgelingen om te concurreren met uw concurrenten die al gevestigd zijn op dit sociale netwerk.

Nadenken voordat u uw Instagram volgers koopt zal u ook toelaten om fouten te vermijden. Inderdaad zien we te vaak mensen kiezen voor goedkope instagram volgelingen te kopen wanneer ze willen echte hoge kwaliteit volgelingen te krijgen. 

Goedkope instagram volgers kopen: goed idee?

Duidelijk niet. Het is heel slecht om prijs boven kwaliteit te verkiezen. Het is altijd beter om 1000 actieve en kwaliteit instagram volgers te kopen dan 10000 goedkope instagram volgers die zich zullen afmelden of wat dan ook. Goedkope instagram volgers kopen is dus een heel slecht idee als je een duurzame strategie hebt. Als u ervoor kiest om goedkope instagram volgers te kopen, kunt u uw engagement rate een boost geven door ervoor te kiezen om instagram likes te kopen.

Is het kopen van actieve instagram volgers beter dan goedkope instagram volgers?

Duidelijk ja we kunnen u alleen maar aanraden om instagram volgers te kopen. De volgers die je krijgt zijn van veel hogere kwaliteit en zullen je toelaten om meer bereik te hebben op je publicaties en om je reputatie echt op te krikken. Wees ervan bewust dat de volgelingen die u koopt de eerste zullen zijn die op uw profiel te zien zijn, aangezien zij de laatste mensen zullen zijn die zich op uw account hebben geabonneerd, dus het is van essentieel belang dat de accounts die u volgen van hoge kwaliteit zijn om uw reputatie niet te schaden. Door te kiezen om instagram volgers te kopen van een gerenommeerde site zorg je voor je reputatie.

Instagram volgers kopen zonder verlies: is het mogelijk?

We horen vaak dat het kopen van actieve instagram volgers nutteloos is omdat ze zich kunnen uitschrijven en je ze vroeg of laat kwijt bent. Dit is waar als je te maken hebt met gewetenloze en meestal slecht gerenommeerde sites, maar sites die een kwaliteitsservice bieden, zullen je in staat stellen om instagram volgers kopen zonder verlies.

Is het mogelijk om actieve instagram volgers te kopen?

Ja, als je kwaliteit instagram volgelingen kopen van een gerenommeerde platform is er een goede kans dat u volgelingen die interactie met u te krijgen, kunnen ze goed bekijken van uw verhalen of zelfs als uw berichten. De betrokkenheid van de volgelingen die u koopt zal sterk afhangen van de methode die u gebruikt om ze toe te voegen, als u op zoek bent naar super actieve volgelingen moet u misschien verschillende testen om de juiste te vinden, maar onze lijst is een goed startpunt.

Echte instagram volgers kopen: mythe of realiteit?

De realiteit is dat het mogelijk is om echte instagram volgers kopen, je hoeft alleen maar de juiste site te kiezen. Het is duidelijk dat je geen echte volgers zal krijgen voor 2 of 3€ per 1000, je moet niet dromen, maar door te kiezen voor volgers op een gerenommeerd platform zal je in staat zijn om echte instagram volgers te kopen die in staat zullen zijn om te interageren met je publicaties.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.