AppsHoe werkt de Bunq-app?

Hoe werkt de Bunq-app?

Bunq is een betaalapp die als alternatief dient voor een traditionele bankrekening. Maar hoe werkt het precies? Bij Bunq kan je zowel een zakelijke als particuliere rekening openen waar je mee kunt betalen en ontvangen zoals bij elke andere bankrekening. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat Bunq alleen digitaal te gebruiken is. Dit betekent dat het niet mogelijk is om rechtstreeks contant geld te storten op een Bunq-rekening.

Wat betreft het betalen zijn er ook beperkingen. Geld overmaken via Bunq kan niet naar en vanuit de hele wereld. Maar als het wel kan werkt het zeer snel in de vorm van realtime overboeken, ook tussen twee verschillende banken. Verder is Bunq heel gebruiksvriendelijk. Zo is het makkelijk te koppelen aan je contactenlijst en accountancy-software.

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week