Skip to content Skip to footer

Hoe kan ik een groep verwijderen op Facebook?

Op Facebook kan iedereen een groep aanmaken, maar je kan niet elke groep verwijderen waar je inzit. Alleen groepen die je zelf hebt aangemaakt, kun je verwijderen. Dat doe je als volgt:

  • Klik onder de omslagfoto in de groep die je wilt verwijderen op ‘Leden’.
  • Klik op de tandwiel-icoon naast de naam van ieder lid en daarna op ‘Uit groep verwijderen’.
  • Als je alle leden hebt verwijderd, klik je op ‘Groep verlaten’ naast je eigen naam.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.