Skip to content Skip to footer

Drie redenen om een Nintendo eShop cadeaubon te kopen

Nintendo bloeit nog steeds. Dit bedrijf is al sinds 1974 een van de belangrijkste ondernemingen in de videogame-industrie en dat is nu nog altijd het geval. Het bestaat bovendien al veel langer dan de introductie van het Nintendo-systeem. In 1974 kreeg Nintendo desondanks de rechten om de Magnavox Odyssey, een vroeg videogamesysteem, te distribueren. En voordat de originele NES ontstond, creëerde het bedrijf de Color TV-Game. Het bedrijf zou overgaan op arcade-games, vervolgens op handheld-games en uiteindelijk het Nintendo Entertainment System uitbrengen. Tegenwoordig kun je ook Nintendo eShop cadeaubonnen kopen, wat een aanrader is vanwege de onderstaande redenen. 

Ze hebben geen vervaldatum 

Vervaldatums van cadeaubonnen zijn volgens veel mensen niet logisch. Waarom zou iets dat je koopt verlopen? Cadeaubonnen verlopen de hele tijd en de consument krabt zich achter de vraag waarom de kaart is verlopen. Hartstikke vervelend! Bedrijven kunnen desondanks ervoor kiezen om hun cadeaubonnen al dan niet te laten verlopen. Wanneer je een Nintendo eShop cadeaubon koopt, kun je erop vertrouwen dat de kaart nooit verloopt. Er is dus geen angst dat de ontvanger het saldo van zijn kaart aan zijn account gaat toevoegen en een foutmelding krijgt dat de kaart is verlopen. Nintendo geeft namelijk duidelijk aan dat de codes niet verlopen wanneer je ze koopt, maar als de codes afkomstig zijn van een speciale actie, hebben ze meestal wel een vervaldatum. Houd hier dus goed rekening mee! 

Gemakkelijk in te wisselen

Nintendo maakt het gebruik van hun cadeaubonnen zo gemakkelijk mogelijk. Als je in het verleden cadeaubonnen hebt ontvangen, weet je dat sommige verkopers het erg moeilijk maken om je kaart zelfs maar in te wisselen. Je zult het vast al wel eens hebben gehad dat je in een bioscoop stond om te betalen met een cadeaukaart maar er uiteindelijk achter kwam dat hier geen geld meer op zat. Hartstikke ongemakkelijk natuurlijk, maar bij een cadeaubon die gekocht is in de Nintendo Switch eShop zul je hier geen last van hebben. Hiermee kun je eenvoudig games kopen op Nintendo, maar je kunt er ook eShop items mee aanschaffen. Het is echt verrassend snel en gemakkelijk om je cadeaukaart in te wisselen en de games te spelen die je wilt kopen.

De kaart zal gebruikt worden

Je koopt een Nintendo eShop cadeaubon voor iemand als cadeau, maar wat gebeurt er als deze persoon deze nooit daadwerkelijk gebruikt? Misschien is de persoon overgestapt naar de Playstation 5 of wordt hij een pc-gamer in plaats van bij Nintendo te blijven. Mensen springen vaak van de ene console naar de andere. Maar er is veel dat kan worden gedaan wanneer dit gebeurt. Nintendo zit namelijk echt op een goede plek in de industrie. Elke dag spelen tientallen miljoenen mensen Nintendo-consoles. Nintendo-cadeaubonnen kunnen bovendien worden verkocht of ingewisseld voor een andere cadeaubon. Je moet de juiste sites kennen die de kaart voor je zullen omwisselen, maar ze zijn er en zullen je helpen een kaart te ontladen die je niet wilt. Zo wordt de Nintendo eShop cadeaubon alsnog gebruikt!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.