Skip to content Skip to footer

AI trading tool voor crypto’s

De Europese Centrale Bank houdt de rente laag om de inflatie op peil te houden. Dit heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat spaargeld steeds minder waard oplevert. Waar in het verleden nog rentes van vijf procent heel normaal waren, is de rente nu nagenoeg nul procent bij de meeste banken. In combinatie met de toegenomen inflatie het afgelopen jaar en een mogelijke vermogensrendementsheffing, kan het zelfs gebeuren dat spaargeld verdampt. Mede hierdoor zijn veel mensen op zoek naar alternatieve investeringsmogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld de cryptohandel, met als bekendste crypto Bitcoin. Hieronder lees je meer over een handige trading tool voor crypto’s op basis van kunstmatige intelligentie.

Investeringsmogelijkheden voor spaargeld

Spaargeld levert bijna tot niets op. Maar doordat gedurende coronajaar 2020 de bestedingsmogelijkheden beperkt waren, is het totale spaarsaldo in ons land alleen maar toegenomen. Veel mensen zijn intussen op zoek naar een manier om dit spaargeld te laten renderen.

Beleggen in de vastgoedmarkt kan zeker een mooi rendement opleveren. Er zijn echter vanwege de oververhitte woningmarkt wel steeds meer plannen dit aan banden te leggen. Beleggen in obligaties en de traditionele aandelenmarkt is daarnaast nog steeds favoriet. Vanwege de voorspoedige economische vooruitzichten bereikte bijvoorbeeld onlangs de AEX al een recordhoogte. Waar tot slot een groeiende interesse in is, is beleggen in crypto zoals Bitcoin. Ook deze munt heeft onlangs een recordwaarde bereikt, maar volgens veel experts is de piek nog niet bereikt.

Met hulp van AI investeren in Bitcoin

De recordkoers voor Bitcoin en de positieve vooruitzichten, en alle media-aandacht daaromheen, trekt de aandacht van potentiële investeerders. Maar is het wel verstandig om nu in te stappen in de cryptomarkt? Er zijn diverse mensen die al jarenlang beweren dat de digitale munt 100.000 dollar waard zou kunnen worden. De stijgende lijn die de koers het afgelopen anderhalf vertoont, geeft aan dat dat binnenkort toch wel eens echt de realiteit zou kunnen gaan worden.

Beleggen gaat overigens wel altijd gepaard met een bepaalde mate van risico. Heb je zelf geen tijd of zin om je actief met het volgen van het nieuws en het handelen bezig te gaan houden? En wil je ook van kleine prijsschommelingen profiteren, en niet hoeven te wachten op een grote koersstijging om winst te maken? Dat kan met behulp van de Bitcoin Prime app. Deze handige trading tool op basis van AI (kunstmatige intelligentie) helpt je om schommelingen op de markt uit te buiten. De voordelen van Bitcoin Prime app: geen beslissingen op basis van emotie (de doodsteek bij beleggen), 24 / 7 handelen, veel sneller en efficiënter handelen dan jezelf zou kunnen en de mogelijkheid om strategieën te testen voordat je ze in de praktijk brengt.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.