Skip to content Skip to footer

Deze accessoires voor je portable moet je echt hebben

Als je een smartphone hebt gekocht, zijn er een aantal onmisbare accessoires die je maar beter wel kunt aanschaffen. Bijvoorbeeld een laadkabel voor in de auto, die je insteekt op de ingebouwde aansteker. Op die manier krijg je stroom vanuit je auto en kun je onderweg je smartphone opladen. Maar ook als je een tablet hebt, is het slim om alvast wat accessoires aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een extra oplader of hoesjes om je smartphone of tablet te beschermen.

Accessoires

Het komt namelijk best vaak voor dat je je nieuwe portable zoals een smartphone of tablet al snel onbedoeld beschadigt. Dat gebeurt meestal als je deze apparaten mee het huis uit neemt, of bijvoorbeeld als je jonge kinderen hebt. Vrijwel elke ouder laat zijn kind op de tablet een spelletje spelen, maar de kans is groot dat deze uit handen valt en vervolgens het scherm of de buitenkant beschadigd raakt. Dat is zonde, want deze apparaten zijn vaak duur in de aanschaf. Daarom zijn er accessoires voor tablets en smartphones die je echt moet hebben, zoals bijvoorbeeld een iPad oplader.

Accessoires voor tablets

Bij een tablet kan er veel mis gaan. Een tablet neem je mee naar je studie, naar je werk of geef je aan je kind om zich een paar uurtjes te vermaken met een spannend spelletje op de tablet. In al deze situaties is het apparaat erg kwetsbaar en is de kans groot dat er iets mis gaat. Als je net een nieuwe tablet hebt gekocht, doe je er goed aan om een tablet hoes aan te schaffen. Op die manier kun je de buitenkant van de tablet beschermen, waardoor deze langer mooi blijft.

Daarnaast is ook een screen protector voor een tablet echt onmisbaar. Je raakt het scherm immers de hele dag met je vingers aan. Zeker als je wat langere nagels hebt, is de kans op krasjes groot. Dat is zonde van zo’n apparaat. Met een screen protector kun je bovendien ook valschade aan het scherm beperken. Ten slotte doe je er ook goed aan alvast een extra lader en kabeltje te bestellen, zodat je er geen reden voor paniek is als de oplader zoek is.

Accessoires voor smartphones

Voor smartphones kun je ook een aantal handige accessoires kopen. Bij een iPhone is een extra iPhone oplader altijd onmisbaar. Deze laders zijn vaak vrij prijzig, dus kun je er beter eentje kopen als deze in de aanbieding is. Dat scheelt zoeken als je batterij bijna leeg is. Een screen protector is voor vrijwel alle smartphones en zeker een iPhone een goed idee. De kosten van het laten repareren van het scherm buiten garantie zijn namelijk vaak torenhoog.

Koop daarnaast ook zeker een hoesje, zodat de buitenkanten van de smartphone wel tegen een stootje kunnen. Wist je dat je daarnaast ook nog andere accessoires kunt kopen, zoals bijvoorbeeld draadloze oordopjes of zelfs een ventilatortje voor in de zomer? Een powerbank zorgt ervoor dat je altijd voldoende batterijlading hebt. De fabrikanten van accessoires produceren de meest handige producten voor je smartphones en tablets!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.