Skip to content Skip to footer

De beste MP3 converters voor YouTube

Het is altijd een enorme zoektocht naar de juiste MP3 converters voor YouTube. Het gebruik van zo’n converter is namelijk erg handig, want op deze manier kan je muziek luisteren zonder wifi en zonder irritante advertenties tussendoor.

YTMP3.CC

Dit is waarschijnlijk één van de simpelste MP3 converters voor YouTube die je zal vinden. Het enige wat je met deze website kan is het downloaden en converteren. Dit is ook het enige wat je nodig hebt, dus lekker makkelijk in gebruik.

Converto

Als je iets meer mogelijkheden wilt dan alleen downloaden en converteren, probeer dan Converto. Je kan via deze website zowel MP3 als MP4 bestand maken. Daarnaast word je niet overspoelt door een lading advertenties.

Dit is de 1 bij het artikel: de beste mp3 converters voor youtube.
Converto heeft veel reclame, pas op waar je op klikt!

Lees ook: Hoe kan ik een YouTube film invoegen in PowerPoint?

ClipGrab

ClipGrab is een handig programma voor op je computer. Het werkt net zo simpel als de websites die hier boven staan. Het extraatje wat deze YouTube MP3 converter je biedt, is wanneer je in de zoekbalk naar video’s zoekt, je ook video’s te zien krijgt die je mogelijk interessant vindt.

Any Video Converter

Als je naast muziekbestanden overzetten vanaf YouTube ook graag video’s converteert van andere websites, kan je het best Any Video Converter gebruiken. Dankzij deze software is het mogelijk om overal video’s vandaan te plukken en te converteren. .

aTube Catcher

Het programma aTube Catcher heeft veel functies, die lang niet allemaal nodig zijn. Zo kun je naast het converteren van YouTube video’s naar MP3, ook naar andere video- en audioformaten converteren.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.