Apps en gamesAppsApp om een fotodagboek te maken

App om een fotodagboek te maken

Wie had dat niet vroeger een dagboek, waar je je grootste geheimen in schreef. Uiteraard zijn er nu genoeg mogelijkheden met de pc om een dagboek bij te houden en deze kun je zo streng beveiligen als je maar wilt. Met de smartphones van tegenwoordig is in een dagboek schrijven niet meer hip.

De makers van PicYourMoment hebben ingespeeld op ons haastige leven van tegenwoordig en een leuke app verzonnen: een dagboek van foto’s. Ja maar daar hoef je toch geen app voor te hebben. Ik kan iedere dag een foto maken en na 365 dagen heb ik een fotodagboek. Dit ga je natuurlijk niet volhouden. De app herinnert je iedere dag op een willekeurig moment om een foto te maken. Je krijgt tien seconden om een foto te maken. Na 365 dagen kan dit een leuk verhaal opleveren.

Deze app is alleen in de App Store te vinden: App om fotodagboek te maken.

Hieronder een screenshot van een fotodagboek wat al behoorlijk gevuld is:

App om makkelijk een spontaan fotodagboek te maken
Martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week