Skip to content Skip to footer

5 leuke dingen die je met je iPhone kunt doen

Apple verkoopt elk jaar miljoenen iPhones en dat is geen verrassing. Met dit toestel kunt u prachtige foto’s maken, naar coole muziek luisteren of gewoon plezier hebben met het spelen van pay n play casinos. Door enkele weinig bekende iOS-functies en -instellingen te verkennen, kun je jouw iPhone nog individueler maken. Je kunt de werking van Face ID verbeteren, sommige taken van de smartphone automatiseren en plezier hebben met de manier waarop Siri klinkt. Sommige van deze tweaks zijn alleen beschikbaar op bepaalde versies van de toestellen, dus zorg ervoor dat je upgradet naar de laatste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem om ervan te kunnen profiteren. Dus hier zijn 5 leuke dingen die je kunt doen met je iPhone.

Speel online spellen

Elke iPhone gebruiker heeft een unieke kans om te genieten van een grote verscheidenheid aan spellen. En dat kan overal en de klok rond. Wil je bijvoorbeeld een keer online een gokje wagen, dan hoef je geen ingewikkelde handelingen te verrichten, het volstaat om het volgende te doen: een geschikt spelplatform vinden. Het moet veilig en betrouwbaar zijn, terwijl het verschillende spellen, leuke bonussen en een algemene kwaliteitsservice biedt.

Voltooi het registratieproces door enkele gegevens in te voeren. De belangrijkste zijn: login, wachtwoord, voornaam, achternaam, telefoonnummer, enz. Daarna is het noodzakelijk om de link in de e-mail te volgen en het aanmaken van de account te voltooien en je identiteit te bevestigen. Na voltooiing van de registratieprocedure moet je jouw paspoortgegevens verstrekken. Zo krijg je toegang tot alle functies.

Zodra je account is aangemaakt, hoeft je alleen nog maar te genieten van een enorme verscheidenheid aan geweldige bonussen en verschillende spellen. Er is entertainment beschikbaar voor elke smaak: slotmachines, poker, blackjack, roulette, live games, enz. Al het entertainment komt alleen van betrouwbare leveranciers en staat garant voor urenlang plezier en onvergetelijke emoties. Bovendien kun je de speciale IOS-app gebruiken, wat de mobiliteit en het gemak aanzienlijk vergroot.

Een alternatief Face ID uiterlijk instellen

Als je een iPhone met Face ID hebt, zul je blij zijn met het gemak dat je je toestel kunt ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken. Wat minder leuk is, zijn de gevallen waarin Face ID je niet herkent omdat je een te grote zonnebril of een gezichtsdichte wintermuts draagt. In iOS kun je nu instellen dat je iPhone alternatieve verschijningsvormen herkent.

Ga naar Instellingen, Face ID & toegangscode, Configureer een ander uiterlijk en volg de instructies om de iPhone te leren een ander uiterlijk te herkennen. Vergeet alleen niet een te grote zonnebril, een pluizige hoed of andere accessoires die het uiterlijk veranderen te dragen tijdens het opzetten.

Creëer je eigen vibratiepatronen

Waarschijnlijk heb je je favoriete ringtone al gekozen, maar je kunt ook de trilpatronen die iPhone gebruikt voor meldingen aanpassen. Dit is vooral handig als je je telefoon vaak in de stille modus hebt staan. Je kunt zelfs verschillende trilpatronen instellen voor bepaalde contacten, zodat je weet wie er belt als het geluid is uitgeschakeld.

Open Instellingen, selecteer Horen en voelen. Vervolgens klik op Beltoon en bovenaan op Trillen. Je ziet verschillende kant-en-klare trillingspatronen, maar je kunt ook “Nieuwe trilling creëren” kiezen om je eigen trilling te creëren. De iPhone zal je vragen om op het scherm te tikken om het nieuwe patroon aan te leren. Je kunt dan de opname stoppen en het patroon met een naam opslaan. Vervolgens kun je in de app iPhone Contacten via het menu Contacten bewerken trilpatronen toewijzen.

Geef Siri een nieuw geslacht

Hier is een leuke manier om de manier waarop je met je Apple gadgets omgaat te veranderen. We kennen allemaal de basisstem van Siri assistent. Wat je misschien niet weet is dat je ook het geslacht kunt wijzigen van Siri. Dit kun je als volgt doen:

Ga naar Instellingen, Siri en zoeken, Siri-stem. Stem 1 is een mannenstem en Stem 2 is een vrouwenstem.

Ongebruikte apps opruimen om ruimte vrij te maken

Het is frustrerend als je iPhone of iPad geen opslagruimte meer heeft. Apple heeft een functie, waarmee je ruimte vrij kunt maken op je telefoon of tablet. Dit kun je vinden door te gaan naar Instellingen, Algemeen, iPhone-opslag (of iPad opslag). Kies bij – Ruim apps op – de functie Schakel in. Als je deze instelling inschakelt, verwijdert hij iOS apps die je al een tijdje niet meer hebt geopend, maar je documenten en gegevens blijven bewaard. Als je merkt dat je een app nog steeds nodig hebt, kun je hem altijd opnieuw downloaden.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.