InternetSnel een A4 collage maken met een woordenwolk

Snel een A4 collage maken met een woordenwolk

Iedereen krijgt wel eens een verzoek om een A4-tje te maken voor een vertrekkende collega, jarig familielid of vrienden die gaan trouwen. Het A4-tje moet een leuke tekst, gedicht, collage of foto’s bevatten.

Wij hebben een site gevonden, waarmee je snel een leuke collage kunt maken door middel van woorden. Je geeft een aantal worden op die betrekking hebben op de persoon en vervolgens zeg je Go. De site maakt dan een zogenaamde “Tag Cloud”. Dit zijn de woorden die je eerder hebt opgegeven in verschillende formaten. Deze site kan ook een “Woordenwolk” maken van een bepaalde site.

Hoe maak je een leuke collage op A4 voor een collega, vriend, familie of website?

  • Ga naar Online woordenwolk
  • Halverwege de pagina klik je op Create your own
  • In het tekstvak geef de verschillende woorden op
  • Klik op Go en het A4 wordt gemaakt
  • Nu kan de woorden collage worden aangepast

Wil je een Tag cloud van een site voeg je de url in van de betreffende website, zoals hieronder de woordenwolk van Pctipvandedag.nl.

Woordenwolk maken
Martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week