Skip to content Skip to footer

De beste smartphones in dure tijden

We zijn er soms meer tijd aan kwijt dan ons lief is, de smartphone. Maar laten we eerlijk zijn, we kunnen er vandaag de dag ook niet meer zonder. Niet alleen omdat we op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en van elkaars leven via social media, en we foto’s willen maken. De smartphone wordt ook steeds vaker gebruikt om op te werken. Het aantal mensen wat alleen hun geld verdient door het gebruik van een smartphone neemt in rasse schreden toe. Toch is het hebben van een smartphone geen goedkope aangelegenheid. Zeker niet wanneer je niet alleen bent, maar ook de abonnementen van partners en kinderen meerekent. Bij een gemiddeld gezin levert dit een maandlast op van honderden euro’s per maand, laten we het over het jaarbedrag maar niet hebben. Dit kan echter ook anders. Door een bewuste keuze qua telefoon hoef je niet op kwaliteit in te leveren, maar heb je wel een topkwaliteit product. Lees snel verder.

Voordelig Samsung

Een voordelige Samsung vinden die ook voldoet aan al jouw persoonlijke wensen en voorkeuren kan wellicht een uitdaging zijn, maar in de praktijk valt het vaak mee. De kunst zit hem erin je niet te laten verleiden door marketing campagnes en praatjes. Kijk naar de eisen die jij stelt aan een smartphone en kies hier je toestel op uit. Je zult al snel zien dat dit niet altijd het laatste toestel hoeft te zijn. De Samsung galaxy a53 5g voldoet met zijn perfecte camera en beeldscherm ongetwijfeld aan je voorwaarden, maar tegen een veel aantrekkelijker tarief dan de bekende modellen.

Goedkoper Apple

Het zelfde trucje kun je ook uithalen bij het andere bekende merk; Apple. Zodra er een nieuwe release op de markt is, zie je de prijzen van de oudere varianten dalen. Door hier handig op in te spelen en deze te verkiezen boven de hype scheelt het jou zo honderden euro’s op jaarbasis. Op dit moment is een iPhone 12 kopen een slimme keuze. De kwaliteit van het vertrouwde IOS besturingssysteem, goede technische kenmerken maar ook een veel voordeliger tarief.

Kortom, de laatste release is prijs/kwaliteit gezien niet altijd de beste keuze waar het gaat om smartphones. Wanneer jij bovenstaande truc doorvoert zul je zien dat de besparing op jaarbasis enorm is. Doe dit ook bij de rest van je gezinsleden en voor je het weet hebben jullie een budget voor een gezamenlijke vakantie bij elkaar bespaart!

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.