Het blijft een gebruiker bezighouden: Hoe krijg ik mijn pc sneller en opgeschoond? Uiteraard bestaan er verschillende tips en trucs om je laptop of computer sneller te maken en hebben wij er al heel wat besproken:

Bovenstaande tips hebben een ding gemeen. Er wordt geen gebruik gemaakt van software van externe partijen, hierdoor weet je precies wat je doet. Veel pakketten om je computer te optimaliseren kosten geld. Het programma wat wij hebben geprobeerd is gratis en werkt zeer effectief.

360 Total Security werkt makkelijk. Je installeert het programma, vervolgens druk je op controleer je computer en hij doorloopt 4 stappen: Sneller maken, Virusscan, Opschonen en een Wifi beveiligings controle. Na het doorlopen van de stappen, repareer je de fouten en klaar is Kees.Onze pc startte na de reparatie 36 seconden sneller op.

Je kunt je comuter als volgt sneller maken met 360 Total Security:

  • Ga naar de website: 360 Total Security
  • Klik op Download en installeer de software
  • Start het programma
  • Druk op Check Now
  • Repareer de fouten: klik op Repair

Simpel is vier stappen je computer sneller, zonder enige kennis van computers:

Zonder kennis je pc sneller maken

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.