Home Social Wissel accounts in de Messenger-app

Wissel accounts in de Messenger-app

Wat als je met het hele gezin één tablet gebruikt en jullie willen allemaal gebruikmaken van de app Messenger? Dan moest je sowieso eerst de ander uitloggen en dan een nieuw account inloggen in Messenger. Dat hoeft niet meer. Geen gedoe meer met uit- en inloggen, want net als Instagram ondersteund Messenger nu het inloggen met meerdere accounts.

Hoe log je in en wissel je met meerdere accounts?

  1. Open de Messenger-app.
  2. Klik op het tandwiel om naar de instellingen te gaan.
  3. Tik op Accounts.
  4. Hier zie je de lijst met accounts die gekoppeld zijn. Om een account toe te voegen druk je op de + in de rechter bovenhoek.
  5. Vul het e-mailadres of telefoonnummer in van het account.
  6. Vul het wachtwoord in.
  7. Wil je ook tijdens het wisselen van accounts je wachtwoord ter beveiliging en privacy invullen zodat bijvoorbeeld je broertje je berichtjes naar je vriendje niet kan zien? Zorg dat je het vakje hebt aangevinkt bij: Vragen om een wachtwoord bij het wisselen naar dit account.
  8. Tik op Toevoegen.
  9. Om van account te wisselen, hoef je slechts op de accountnaam te tikken en eventueel een wachtwoord in te vullen.
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.