Windows 7 is leuk om persoonlijk te maken. Wat in ieder geval handig is, is je eigen account. Een account aanmaken is makkelijk in Windows 7.

Heb je een account aangemaakt dan is het leuk om je account persoonlijk te maken met een foto van jezelf. Zo kan iedereen meteen zien wie er eigenaar is van het Windows account. Een foto van jezelf toevoegen in Windows 7 doe je als volgt:

  • Ga naar Start en klik op de standaard Windows afbeelding bovenaan
  • Klik vervolgens op Afbeelding wijzigen
  • Onderaan selecteer je Zoeken naar meer afbeeldingen
  • Ga naar de map waar je foto staat, selecteer en klik OK

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.