Ongeveer 1 op de 3 van onze bezoekers met Windows, gebruikt Windows 10. Wij merken dat steeds meer gebruikers overstappen naar het nieuwe besturingssysteem.

In Windows 10 heb je de zogenaamde GodMode. Als je deze map aanmaakt en opent dan krijg je een overzicht van handige Instellingen en Configuratiemogelijkheden.

Hoe zet je GodMode aan in Windows 10?

Godmode instellen

  • Maak een Folder aan op je C: schijf
  • Noem de Folder GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
  • Dubbelklik op de Folder

In Windows 7 zit deze functie ook en kun je hier vinden: Godmode .

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.