Home Social Media Wie heeft de meeste volgers op...

Wie heeft de meeste volgers op Instagram?

Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers en het groeit nog steeds. Er worden ongeveer 95 miljoen foto’s per dag geplaatst en deze foto’s genereren meer dan 4,2 miljard likes. Instagrammen doen we gemiddeld 15 minuten per dag. De meeste Instagrammer’s zijn onder de 35. In Amerika is pizza het populairst op het gebied van eten, gevolgd door sushi en steak.

Er is studie gedaan door Brandwatch en die geven aan dat 8% van de accounts op Insta nep zijn en 29,9% van de accounts zijn inactief. Deze posten minder dan 1 foto of video per maand. Wie zijn nu de meest actieve Instagrammers?

Op de eerste plaats staat: het account van Instagram zelf. Hoe kan het ook anders. Zij hebben op moment van schrijven meer dan 270 miljoen volgers. Op de tweede plaats staat Cristiano Ronaldo. Hij heeft 148 miljoen trouwe volgers.

Een post van Ronaldo op Instagram levert gemakkelijk meer dan 8 miljoen likes op:

Cristiano Ronaldo staat 2e op de lijst van meeste volgers op Instagram.

Ronaldo wordt op de voet gevolgd door Selena Gomez. Selena is actrice, zangeres en modeontwerpster. Zij wordt door meer dan 144 miljoen Instagrammers dagelijks gevolgd.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Meer van deze auteur

De beste hoesjes voor een iPhone SE 2020

Onze smartphones zijn belangrijk. Ze houden ons immers op de hoogte van zowel het nieuws van over de hele wereld, maar belangrijker...

Eindelijk duidelijke wetgeving voor online casino’s in 2021

Er is goed nieuws voor Nederlandse gokkers. Vanaf 2021 zullen er namelijk heel wat opties bijkomen voor spelers. Daar waar er momenteel...

5 Cyber Security tips om je iPhone te beschermen

Nu hackers steeds vindingrijker worden, is het belangrijk om al je devices goed te beschermen. Hoewel er misschien niet veel data op...