De verlofkaart 2020 staat online en kun je hieronder gratis downloaden voor Excel en vanaf nu ook voor Google Spreadsheets.

Voor wie is de gratis verlofkaart 2020?

Met deze template van de gratis verlofkaart voor het jaar 2020 kun je makkelijk en overzichtelijk de verlofdagen en vrije dagen per persoon bijhouden. Veel bedrijven gebruiken een dergelijke Excelsheet om de verlofregistratie van hun medewerkers in bij te houden. Het is een heel handige manier om jezelf en je werknemers op de hoogte te houden van de vakantieplanning. In het Exceloverzicht staat namelijk precies wie wanneer vrij heeft. Uiteraard bestaan er ook verlofregistratie apps om gewerkte uren en vakantiedagen van medewerkers bij te houden.

Verlofkaart Excel

In de verlofkaart Excel kun je per maand en per medewerker aangeven op welke dagen er vrij aangevraagd is. Langere vakanties of losse dagen vrij zet je overzichtelijk in de gratis verlofkaart. Daarnaast hebben we een extra tabblad toegevoegd waarin de schoolvakanties van 2020 zijn opgenomen.

Download Verlofkaart

Verlofkaart Google Spreadsheet

Wij bieden de gratis verlofkaart 2020 nu ook aan in Google Spreadsheet. Het voordeel hiervan is dat je de spreadsheet kan bijwerken en dat al je medewerkers in real time op de hoogte zijn van de laatste updates in de vakantieplanning. Daarnaast kunnen medewerkers op deze manier ook bekijken of er op hun gewenste vrije dag nog ruimte is om verlof aan te vragen.

Om de verlofkaart in Google Spreadsheet te gebruiken is het belangrijk, dat je onderstaande stappen volgt.

 1. Klik op de link: Verlofkaart 2020 voor Google Spreadsheet

  Als je niet bent ingelogd in Google is het verstandig om in te loggen met je Google account.

 2. Een kopie van de vakantieplanning downloaden

  Ga naar linksboven naar Bestand en kies voor Een kopie maken. Deze optie staat er niet tussen als je niet ingelogd bent met je Google account. Dan staat er alleen Downloaden als.

  Verlofkaart in Google Spreadsheet

 3. Verlofkaart opslaan

  Nadat je geklikt hebt op Een kopie maken komt er een pop-up scherm, zoals hieronder aangegeven. Je kunt de naam aanpassen en een locatie aangeven waar je het bestand wilt opslaan. Zet geen vinkje bij Delen met dezelfde mensen en Opmerkingen kopiëren.

  Verlofkaart bewaren

Stefanie Katzenbauer

Over de schrijver

Stefanie Katzenbauer

Technologie is er om ons leven makkelijker te maken. Ik haal er veel plezier uit om voor alles een app te vinden die taken vereenvoudigt of me juist ergens aan helpt herinneren. Zo gebruik ik ook talloze apps om mijn werk als freelancer in goede banen te leiden!


Lees verder